14

Това трябва да се на

преди 5 години

1. Уеднаквяват законодателството във всички страни за регистраци я на СИМ карти.Една карта,втората се договаря специално ако е нужна ! Специален режим за СИМ карти за безработни .2. Променят законодателството така ,че производителите на телефони ,заедно ГСМ операторите въвеждат повече техника за локация на телефона.

13

VoiceRecording

преди 5 години

Има едно копченце на всички по-нови телефони, използвайте го по предназначение. Сласовото разпознаване е много лесно след това.Инспектор Инч Хай.

12

B

преди 5 години

Бяха ми звъняли преди година ,проверих номера в гугъл и попаднах на форум с тема от преди 3 години в която имаше около 250 коментара оплакващи се от този номер,подадени жалби и тн . Стана ми интересно как от толкова време има оплаквания от точно посочен номер и естествено нищо не е направено.

11

тцтц

преди 5 години

да ви призная обадиха ми се ало измамници преди месец и изгорях със цяло състояние - схемата е познатата питаха ме имам ли пари да отърва внучето дето се забъркало в некви истории блъснало човек незнам си к'во си ...ами повярвах им ама аз нямам пари и им казах "нямам пари имам суджуци всичко съм похарчил за суджук" а те казаха добре и суджук става хвърляй през терасата и така изгорях със 100 суджука ...за какво са им за кого са им незная :)))

10

хехех

преди 5 години

не да се замислям вече съм почти сигурен на 99% че ало измамниците са проект на службите и се отчитат където трябва на нечия партийна каса - също както мутрите застрахователи едно време измъкваха пари от позамогналите се българи и ДС и службите всички са знаели за това и са ги покривали , неможе да успяват да изловят куп дребни нарко дилъри - доста изобретателни с прима карти на чужди имена - всичките дилърчета са изловени и картотекирани а ало измамниците да немогат!

9

МНЕНИЕ

преди 5 години

Замислям се вече ?Дали ДАНС и Полицията имат Пръст в тези Обири ?Добре организирано е - като от Държавни Служители .Не може да са роми с 8 клас .

8

Анонимен

преди 5 години

старческа деменция и оглупяване

7

Анонимен

преди 5 години

60 000 полицай

6

House M.D.

преди 5 години

В някои дни успявам да излъжа и само половин човек.Ваш: инспектор. Иванов

5

Анонимен

преди 5 години

Със пенсията давайте на старите хора бележка с надпис "Не давайте пари на непознат" и изисквайте бележката при получаване на следващата пенсия. Тка ще имат време да си я четат цял месец.

4

Анонимен

преди 5 години

Не знам точно колко трябва да си *** за да се вържеш на схема, която влиза в новините всеки ден.

3

Анонимен

преди 5 години

Може да е архитект,ама рано е изкукуригал.Язък му за дипломата.

2

Вица, на- Мечо ..

преди 5 години

една снаха се скарала на своят свекър да се забърсва като посещава тоалетната и тогава свекърът влязъл в тоалетната и без да иска се оцапал и замахнал с ръка да очисти ръката си но се ударил в тухлите без да иска лапнал ръката си за да се предпази от болката и тогава си рекъл така накараме да изям шоколада тая снаха

1

Анонимен

преди 5 години

някъде пише ли се човек пише ли някъде за човек който е стъпил в дупка някой човек който е стъпил в дупка