52

Анонимен

преди 5 години

Русия е победител във ВСВ иима право да задържи каквотой хареса . Претенциите нарусофобите са направо смешни .

51

Анонимен

преди 5 години

КОГА МОСКВА ЩЕ ВЪРНЕ АРХИВИТЕ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ, КОИТО ЗАГРАБИ КАТО ВОЕНЕН ТРОФЕЙ ОТ ДЪРЖАВА, КОЯТО НЕ Е ВОЮВАЛА С ТЯХ ПО ВРЕМЕ НА ВСВ. ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПРЕДАТЕЛСКИТЕ НАМЕРЕНИЯ НА РУСОБОЛНИТЕ Е ЧЕ НЕ ЖЕЛАЯТ И ДА ПОВДИГНАТ ТЕМАТА И КАКТО ВИНАГИ ЗАЩИТАВАТ ЧУЖДАТА ДЪРЖАВА МАЙКА. ПРЕДАТЕЛИ ГНУСНИ

50

Сега сме същите!

преди 5 години

Връткат се ту на изток, ту на запад, и накрая все България е нагласена!? Навремето сме обявили война на САЩ и са ни потрошили, сега се перчим на Русия, и пак ще ни потрошат, и то заради краварите! Сега и за Венецуела се слагаме, не се виждаме какви сме джуджета, ама се правим на големи!

49

Анонимен

преди 5 години

Престанете с тези глупости.След години ще ни обяснявате че Тиквата е посредничил меду Тръмп и Ким Чен.Престанете с те зи ФАЛШИВИ новини и манипулации.

48

Елке

преди 5 години

За нищо не ставаш, как пък за толкова време като драскачка в главата ти само белите петна се размножиха

47

Анонимен

преди 5 години

Те и за приятелството между Хитлер и Сталин криеха и какво?Сталин уж бил против нацистите. КОГА?

46

Анонимен

преди 5 години

Че как без България,ей, на всяка манджа миродия...

45

Петко

преди 5 години

Те затова държат архивите в Москва, за да не разберем истината.

44

P.

преди 5 години

До АнонименНе мога да дам точно линк, но четох че ц. Борис е починал след вечеря в едно от посолствата, членки на Оста. Немски лекари са предполагали змийска отрова, която не остава следи в тялото. Медичите.

43

Анонимен

преди 5 години

Айдееееееееее,сектантите търсят поле за изява за глупостите си!

42

P.

преди 5 години

Царство България

41

P.

преди 5 години

До Анонименарство България е официалното наименование на българската държава от 1908 до 1946 г. След Освобождението през 1878 г. България е вписана в Берлинския договор като автономно трибутарно княжество. До ден днешен се спори дали референдумът за отпадането на монархията в България е законен. Прочетете повече за т.н. референдум за отмяна на монархията и последиците от него. Последиците са, че никой не бръсне новата република за сли**.

40

Анонимен

преди 5 години

Това е възможно само когато използваш мозъка си, вместо наколенките, разбра ли, Бойко?

39

точно определение

преди 5 години

"Навремето народа виждаше в Семеон баща му и гласува за него масово......после, обаче видя в него дядо му и се разбяга..... "

38

Анонимен

преди 5 години

Казват,че Борис 3 е отровен от немците,дори посочват името на лекаря на Хитлер, който го е отровил,но е странно,защото отровени умират - Сталин и доста руснаци,Хитлер и други немци,Борис 3 и други личности от двете страни на барикадата,ръката е западна,но дали е немска се съмнявам.Почерка е един и същ - отравяне,както при немците,така и при руснаците,не е ли странно това?Имало ли е трета страна?

37

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСъс сигурност Борис 3 не е отровен от руснаци,руснаците когато влизат в България през ВСВ Борис 3 е бил вече отровен,руснаците дори пазят семейството на Борис 3 да не пострада,а охраната на семейството му е само от български военни,руснаци са нямали достъп.Казват,че Борис 3 е отровен от немците,дори посочват името на лекаря на Хитлер,който го е отровил,но е странно,защото отровени умират - Сталин,Хитлер и други немци,Борис и други личности от двете страни,ръката е западна,но дали е

36

Анонимен

преди 5 години

Целта е да си поделят Турция а България се навира между шамарите както и в ПСВ.

35

Просветител

преди 5 години

Ако искате да разберете доста неща за Хитлер, ВСВ, комунистите и евреите-болшевики Ленин, Троцки, Зиновиев и Мардухай (Карл Маркс) от неподправени документални източници и без пропаганда отидете в Ютуб и намерете филма за трзи събития на великана Денис Уайз. Напишете Adof *** - The Greatest Story Never Told Филма е в 26 епизода от по 20 минути и е феноменален. Може да ви даде вдъхновение и да преосмислите живота си. Успех!

34

V

преди 5 години

Да не се надценяваме :) България оправи света ,а сега ще дава Венецуела на новия нацистки режим във Вашингтон както дала Чехия :))) По добре да си оправим нашата държава .Нашия режим не е по хуманен от този на Мадуро

33

Анонимен

преди 5 години

До юбералесЗащото ще лъсне истината, че Сталин и Чърчил подпалиха войната.