12

аз

преди 5 години

е че то и ние си имаме туристическа такса по хотелите , но просто е включена в цената на нощувката и не се тръби за нея

11

Анонимен

преди 5 години

Аз съм ходил. Направете я 10 евро

10

ss14

преди 5 години

Нема да им стъпим.

9

Ром"с

преди 5 години

Да сложа и аз -мнение на един ром за Венеция.Когато слеязох от влака и пред мен се откри страхотна гледка !Венеция си заслужава и 3 евро и е много хубав град,да ,понамирисва на някои места на водата застояала,но не й на фекали,да има места където не е много чисто и уютно,но Венеция си заслужава да се види и особено двореца на Дожите и килиите за затворници и залата....сладоледа там е страхотен.Долу пишат ,че лъжат в ресторантите,да надписват, и с нас -20 евро за шоуто което ни устрой сервитьора

8

Анонимен

преди 5 години

Какви три евро бре? Там една пица ядох за 15 евро, а е голяма колкото курабия и супер гадна! Лъжат и мажат, ама наред. Няма случай като бях в ресторант да не ме измамиха с едно маскарпоне отгоре надписано- поне 15-20 евро те лъжат. По- големи измамници от италианците по заведенията- здраве!

7

Вече ходил

преди 5 години

Венеция е едно прекрасно място. Преди да отида се бях наслушал, колко мирише, колко е гадно и за това отлагах с години. Отидох с много предубеждения, но останах очарован, това е място на което бих се върнал. А тия дето плюят, свят голям, ей го де е Каспичан.

6

SS

преди 5 години

Никога няма да отида в този вмирисан канал ... дори и да ми плащат !

5

Таню

преди 5 години

Ако питаш романтичките-фенки на Планета тв, там е рая на земята. Че смърди на канализация е повече от сигурно, просто има труден обмен на вътрешни и външни води в залива. Едното с другото мноо си пасват, обаче. Муцитата, нали на повечето им е в училищния кeнeф сефтето, и си умират за такива благовония :)

4

АнонимеН

преди 5 години

ОТХОДНО БУНИЩЕ СЕПТИЧЕН КАНАЛ ТОВА Е ВЕНЕЦИЯ!

3

Винету

преди 5 години

ми те и за Перник вземат същите пари на входа ...

2

Анонимен

преди 5 години

Посещават я само заблудени. Мирише на канализация.

1

Gogo

преди 5 години

Правилно. ИнАз да бях ще да въведа такса. Със сигурност порока от туристи няма да падне, а и те парички ще прибират. То Венеция отдавна си е музей и хората ходят само да го разгледат за един ден!