7

Анонимен

преди 5 години

До Aнтонимен 4 Това е кавър на Лейди Мармелад на Пати Лабеле от 1974

6

Анонимен

преди 5 години

Ми дано да съм забравен вече в тоалетната България, особено от бъдещи биволици като тебе и прокажените ви хейтърски манталитети :) Алтайски жени ***!

5

Анонимен

преди 5 години

До 4Кои хора за някакъв приятелски кръг "хора" ли говориш от тея женички дето блеехте по кафенетата докато вървяха жални оплаквашки тийн поп песни в една празна точка и си мислехте трансирано за приятеля си с който сте се запознали миналия петък? Тея хора + тва че ти си го тананикаш означава че не е забравено? Хахаха. Аз ти говоря за външния свят, за общата памет там се брои не в малката ти затворена главица или тези на загубените кокошки от едно време!

4

Aнтонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Факт е, че 18 години по-късно парчето не е забравено и хората още го слушат. Аз един, си го тананикам в момента! А ти...ти най-вероятно вече си забравен :)

3

Тончо

преди 5 години

Пинк е яка кака - ще ги потроши!

2

Анонимен

преди 5 години

Тея шматки как си мислеха че правят история с това скапано парче Lady Marmalade баси надуването беше. Ама той кой ли не се мислеше за историческа личност а те поп певици с пропадняшки и повърхностни текстове чийто песни ще бъдат 100% забравени

1

Гoшу

преди 5 години

До 1Така е! Прав си :))))