30

Старото куче

преди 5 години

След апване , пийване ...може и любов да има , но най си е живо ****не ;) А наздраве !!!!

29

ддд

преди 5 години

"Долу любовта, да живее виното! Трифон Зарезан отвя Св. Валентин"и правилно:)

28

NFX

преди 5 години

Трифон Зарезан мина. Беше на 1 ви февруари. Щом празнувате Коледа на 25 декември, Йордановден на 6 януари и тнт - ще празнувате и Трифон Зарезан на 1 ви февруари както е съвременния календар и по койта са останалите празници. Датата 14 февруари я оставете за каквото искате.

27

Патриот

преди 5 години

добрият атлантик е само този заровен под обилно количество сгурия :)

26

Патриот

преди 5 години

важното е американеца дгд!

25

Зозо

преди 5 години

...Влюбени са основно младежи, като студенти и ученици, докато Трифон Зарезан се чества от винари и хора, които се занимават с отглеждането на лозя...Хахахаахаааа, този извод е в стил *** Грипенов Фатмаков :)))))))))))Че кои да са масово влюбените - Бай Митьо заварчикът и Баба Гичка ли?

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Е, в България битовия алкохолизъм винаги е бил по-почитан, отколкото някакви си чувства там. Какви чувства?В България брак се сключва защото си станал на 25 и няма за кога да се мотаеш вече, че те на твойте години вече деца гледали.Гледа го тя - назобан с татуировки, гледа я той - пълна чалгарка, и се почва голяма любов голямо нещо, цели 3 месеца.После сватба, че детето е на път, малко псувни, бой и така.Родна действителност.

23

Не"битов"

преди 5 години

До АнонименСмешен си. Наздраве :).

22

Абе ей!

преди 5 години

Този е венчаел *** против законите на реформираната империя по него време бре! За това са го направили с 20 сантиметра по нисък.

21

Анонимен

преди 5 години

Е, в България битовия алкохолизъм винаги е бил по-почитан, отколкото някакви си чувства там.

20

Римски войн

преди 5 години

Далеч от жени и близки, с другари по съдба, година след година понякога имахме нужда от нежност. Лека полека станахме .... розови /че знам ли дали меки китки няма да е цензурирано/. Искахме се. Да бъдем семейства. И тогава се появи Валентин. Толкова за "празника". Който е чел история, чел.

19

Бате Гойко

преди 5 години

"След 90-те годни на 20 век добива известност и на други места (предимно в Третия свят), основно от рекламни кампании на производители на цветя и сладкарски продукти."Цитат от Wikipedia.

18

свинята

преди 5 години

аз пия чист спирт от аптеката, по-евтино ми е!

17

Валери

преди 5 години

Ще се сетите че този натрапен свети валентин не може да измести няшия български древен празник Св. Трифон зарезан. И стига сте ни ги навирали тези свети валенти, хелоини, вси светии и тем подобно англосаксонски и американски помии. Омразни ми от англоезична музика ,фили, празниции перверзии и други псевдо-стойностни ценност.

16

Анонимен

преди 5 години

Аз празнувам и двете . До 5-тата ракия Трифон зарезан а след 5-тата налазвам жената -Свети Валентин

15

младото търговче

преди 5 години

Щом е за пари и от Марс празник ще ви докарам , само и само да отворите портмонетата !Влюбени-разлюбени , ***-мендъри ,тинтири-минтири , важното е да падат кинти !

14

муахаха

преди 5 години

р0бе, тровете се с вино и алкохол!!

13

Анонимен

преди 5 години

Долу виното, да живее уискито!

12

Анонимен

преди 5 години

До Непромит мозъкУмрял е света за кукерите ти, пич

11

Анонимен

преди 5 години

До Непромит мозъкКогато държавата ни спре да е на дъното на всякакви световни класации, тогава ще почна да се вкопчвам в умрелите ни традиции