288

М даа

преди 5 години

ТИКВА АМА ЗЕЛЕНА .НЕДОЗРЯЛА ПРАЗНА...

287

анонимен

преди 5 години

Ако нашите политици и държавници не разберат ,че заяжданията и противопоставянето трябва да спрат след избори ,независимо какви са те и да си гледат работата , да водят държавата към по - добро нищо добро не ни чака. За жалост те хабят сили и нерви за глупости , за доказване кой какво е свършил и кой е по - голям от другия вместо да видят на какъв хал е народа. Стига вече! Ако имате ум в главите! Оставете народа да каже кой какво полезно е свършил.

286

A

преди 5 години

Заяжданията за другите, за него и неговата пасмина некадирни интриганти - огромните далавери и комисионните.

285

...

преди 5 години

Попитай шуменския кмет Христов защо сменя спечелили обществени поръчки със свои съпартийци. Има запитване на Министъра на МРРБ. Целия ми екип спечелил ОП бе сменен и така съм ощетен с 60хил лева, които взе съветник от листата на ГЕРБ.

284

ОНЗИ

преди 5 години

този ДОКОГА !!!!!

283

Щерю

преди 5 години

Бащицата, той - пътища ни направи - нищо, че нямаме пари за една годишна винетка...

282

Щирлиц

преди 5 години

Накротко,виновни са другарите,управлявали преди другаря Борисофф.Те това е.

281

( '_' )

преди 5 години

"...Хората очакват всеки ден да им се дават нови и нови неща, които да ползват - училища, детски градини, инфраструктура, култура и всичко останало..."Това добре, ама хора има не само в София, алоооо ... После мрънкате - ама то много пренаселено.

280

Анонимен

преди 5 години

Строенето на инфраструктура е задължение .Има други въпроси -- защо евродепутатите нигласуват неправилно ? Млади , красиви инеподготвени .

279

Анонимен

преди 5 години

Комунизмът няма нищо общо .Има неспособни хора , не им семисли . работи , не знаят , не могат ,циркулират от едно място на друго .Никога досега американците не саживяли толкова лошо колкото приПутин .

278

Кога

преди 5 години

Ще има ли проверка в тооплофикация - какви ли тръби се слагат -реневирани или ? вярно ли е че Герб не желае проверка в тооплофикация ?ОЦ Земляне ? ? ОЦ Люлин ??Тец София ??какви ремонти се правят там ?

277

смърди

преди 5 години

от всякъде,защото е претъпкано от ***

276

extermist

преди 5 години

Акам навътре.

275

Гьонсурат

преди 5 години

От нагъл, по-нагъл.

274

extremist

преди 5 години

"Плащат на 50 души, излизат, викат" - Другарю Борисов,Как да се включим в списъка на платените викачи, че в момента викаме безплатно

273

extremist

преди 5 години

всички ти знаят стоката борисов....шикалкавенето е до временадявахме се да разчистиш комунизма а ти се оказа най-върлия му фен

272

балама

преди 5 години

Оставял бил!Я си е отворил устата,я е изръсил голяма глопст!

271

????

преди 5 години

а какво стана с горският път над Мъглиж за 1,6 мил. лева - приличащ на горска пътека? Шефа на горското в Сливен, главния Прокурор, че и тогавашния Министър мълчеше по случая, и след месец когато журналистите го "откриха" за коментар, той обвини журналистите, че "много били заинтересувани"!

270

1

преди 5 години

и думата г*л*у*п*а*к ли цензурирате, бре :) аз за мене си я използвах :)

269

1

преди 5 години

Уж срещу комунистите се бореше, пък ти и твоята партия се държите като такива. Високите глоби се използват срещу всеки, опитал се да се противопостави срещу корупцията. МВР, КАТ, общинска администрация се използват като репресивен орган към "противниците". Изпитах го на гърба си. И аз, ***., гласувах за вас! Покрай работата си имам наблюдения в няколко общини. Една дума ви описва - МАФИЯ!