45

Дърта ЧанДа

преди 5 години

aми щом тоя център е незаконно ремонтиран, настоящите , дето бачкат там, в знак на солидарност да излязат на къра!

44

Анонимен

преди 5 години

За да има паразитизъм,трябва да има ,,гостоприемник'',в случаят много търпелив и *** народ.Тази лично подлъга пенсионерите да гласуват за нея на времето,под предлог че ще им вдигне пенсиите.И гладните пенсионери гласуваха,а тя вдигна пенсиите както беше и обещала.Само че вместо парите на пенсиите,се обърка та вдигна годините за пенсиите. Няма да забравя когато даваше интервюто от терасата докато готвеше.Викаше че и тя е само на фасул,понеже нямала пари за друго.После се разбра за мръвките.

43

Анонимен

преди 5 години

8х. ? е малка сума. Ако се пресметне от работещите да ги вземат няма да разберат. По скоро е подигравка като се знае че БСП е прибрало толяма част от тшя 11 мил. лв

42

Ало Банов съм!

преди 5 години

Може и да е виновна Масларова,не зная!Но,че тези които раздухаха случая и уж водеха някакво разследване са пълни,пълни некъдърници!

41

Анонимен

преди 5 години

Тази чума направи така ,че болничните да се изплащат с 3 месеца закъснение !

40

Присмехулник

преди 5 години

представям си как еврейският съд без никакви права се е оправдавал пред колежката на меркел:: ама другарке масларова, нали разбираш... напоследък навсекъде в еврейските(!) колонии е кът... трева да спестяваме... все пак можеш да си купиш едни гамаши с блестунки и нов сак със сърчица от гучи ..с тези инфлационни кинти

39

ами

преди 5 години

Че хората отговорни за присъдата са ясни- говорителят на главния прокурор, както и депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев. Една поправка в закона и като има имена,отговорни за накзанието на България в Страсбург, плащането става лично о тези хора,защо от бюджета на страната. Излиза,че всеки облечен във власт може да говори каквото си иска,да обвинява както си иска,а когато идва ред на наказние,този същият не носи никаква индивидуална отговорност. Е.ахти и държавата и законите

38

Присмехулник

преди 5 години

окей. дежурната асоциална минусохвъргъчка може да допълни липсващата на другарката сума от собствените си спестявания на социална помощ. тук не се меся!

37

Присмехулник

преди 5 години

аз също съм (макар и много малка част от) България и съм осъден да плащам на бкп деятелите от съда на неолиберал джендърастите. очевидно бкп и страсбург имат един и същи баща - системната еврейщина, която обезкървява народите с продажността си за 30 сребърника. сега разбрахте ли, защо си затваряте очите, докато целувате 3адници? :-)))

36

Анонимен

преди 5 години

Пише и друго : Собственика на ГЕРБ ще победи на изборите !!! Не сме народ ,а .......

35

Присмехулник

преди 5 години

не съм подстрекател, но масларова не може да си купи ново "бентли" с тези пари!

34

Анонимен

преди 5 години

Бойчо, Бойчоооо ! Тиквуниййй ! Не му ли стигаха на бедния народ плащане по золумите на Цвъки Ушков , физкултурен полицаи , а сега и за твойта нагалостт ???

33

Активист на БКП

преди 5 години

Комунист крадец няма !!! Ето,доказаха го и от Европа !!!

32

един надървен шоп

преди 5 години

бе невинна е ***.едната и блузка сруваше 6000 лева.Само едната блузка.колко ли закуски не е изяла горката комунистка?!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Скоро природата ще се погрижи за всеки от посочените персонажи в материала. Биологията няма как да се манипулира. И е неумолима.

30

Анонимен

преди 5 години

Който не е започнал дело срещу България, той не го е спечелил. Жалко, че всички работещи плащаме.

29

Анонимен

преди 5 години

Само в БСП може жените да са най крадливи,алчни и криминални.Такава е статистиката .

28

Анонимен

преди 5 години

е добре като е невинна, не че комунист може да е невинен, да обясни откъде пари за бентли с розов цвят, злата и т.н. колко депутатска заплати са необходими за едно розово бентли? Заради хуманността на съда одобряват това да си докажеш парите пред комисията за придобиване и конфискация на незаконно придобитото имущество.

27

Marin

преди 5 години

Ами да и ги платят те!!! Или Герб да си и платят. Защо с наши данъци, да плащаме за чужди грешки?!

26

Анонимен

преди 5 години

До28. Няма нищо общо случая Иванчева с този.