10

Анонимен

преди 5 години

До месарЕхх, месаро, месаро. Защо не си гледаш транжирането и антибиотиците да ги оставиш да доФторите? Ти като пиеш антибиотик защо го пиеш по 3 пъти на ден? Ще те светна, защото след 2 часа количеството му в тялото намалява на половина. след 4 часа е една четвърт. Затова трябва да се пият през няколко часа за да се поддържа постоянно ниво.Ако едно пиле е набито с антибиотици, след 24 часа няма нищо. Проста аритметика. Същото с хормоните.Нищо не знаеш!

9

Анонимен

преди 5 години

До То"Аз си копувам пилета (не кокошка ) от един старец в Костинброд"---От Костинброд ли ги кОпуваш? Много добра покОпка! Добър кОпувач си ! :)

8

Анонимен

преди 5 години

Грешка 1ва - купил си пилешкоГрешка 2ра - така и така си допуснал гршка 1, но да не го измиеш е още по-голяма. Всеки, който е влизал в цех, склад или кухнята на стол знае за какво става дума. Бактериите са най-малкия проблем.

7

Работещ Командо

преди 5 години

Като си отидете и вие и останат само читави, креативни хора всичко пак ще цъфти. Много нефелна баласт тежи на шията на шепата стойностни хора, които ви изхранват. Бягайте при бай тошо, да се печете заедно в пъкъла и стига сте дърпали страната ни назад!

6

Анонимен

преди 5 години

До пенсионер РамбоБавно ли?! Бих казал, че даже много бързо го правят! Я виж как се топим, като пролетен сняг. Явно бързат да населят тази територия с други хора...Те обаче не са виновни. виновни сме си ние, че за има-няма 30 г демокрацията унищожи държава на 1500 г. Една от най-старите на земята и най-старата в Европа с непроменено име.

5

месар

преди 5 години

А най-голямата грешка е, че консумирате пилешко купено от магазина!!!Пълно е с антибиотици, хормони още при растежа на живото пиле, а после е допълнително обработено и инжектирано месото му, за да изглежда свежо за дълго време и да тежи повече.Агнешко, телешко и свинско са месата, ко0ито най-малко са вредни от към химия, но при условие, че не са внос. Вносните меса са 100% обработени. И не си вземайте колбаси, защото там е цялата Менделеева таблица и месото е най-малко!

4

пенсионер Рамбо

преди 5 години

Тва сега пилета ли са а,бъкани с баклуци.По Живково време бяха пилета,мирише на километър от печено пиле,и имаха вкус.Имаше инспекция по качество. сега ни тровят бавно и сигурно

3

Анонимен

преди 5 години

Мише, моме, и друг път съм писал: остави готвенето, диетите, здравословното хранене!Пиши нещо за фалосите, за вагините, за взаимодействието между тях...Там си си в свои води...Кажи нещо ново в областта. :)

2

То

преди 5 години

Това по магазините пилешко е пълна гадост. Аз си копувам пилета (не кокошка ) от един старец в Костинброд, който си ги гледа в голям двор, та домашното пилешко с гъби и сметана е много по вкусно или пържено с корнфлейкс и галета става екстра.

1

Анонимен

преди 5 години

8. Вели сте свинско, вместо пилешко