269

Мен

преди 5 години

Фашистката политическа партия БСП ни натресе един овенен за президент. Хванат от гората, без да знае какво да прави, важното е само да слушка Г-жа "лъжа". Днес цяла България му се смее на глупостите, които върши и говори. Да не говорим, че ни излага пред целия свят. Ето защо настоявам и ще настоявам за импийчмънт на "президента Радев". Българи, до кога ще търпим безмозъчни същества да ни управляват?

268

Гост

преди 5 години

И... женен... Зад всеки провален мъж стои една жена...

267

Анонимен

преди 5 години

Щом го е казала Нинова, значи е тъкмо обратното.

266

Анонимен

преди 5 години

товачка, като беше с първата си жена, началник на ВВС и Борисов го направи генерал, тогава май няма много добро мнение за него, впоследствие като стана женерал, разведоха го и му сложиха генерал Деса компоста и стана последователен(разведе се и му бе предложено да се ожени), съдържателен(изпълни си обещанието, че и към партията) и перспективен(каквото, дори и да не му се каже - изпълнява)

265

Сега да попитам

преди 5 години

кажете ми едно единственно нещо което зеления чорап да е направил за България и за Българския Народ !?

264

ССС

преди 5 години

Единствената разлика от терористите и политиците е,че терористите носят отговорност!А политик прокарал закон с който ощетил държавата с милиони ,той не носи отговорност!!!Направил някоя знакова полицейска операция завел дело и осъдил или изгубил дело срещу него,набедения завежда дело не срещу политика в Стразсбург,а срещу държавата и целия народ му плаща,политика излиза чист,дори взема премии!Правилно е при такъв случай политика да дължи порите за нанесените вреди,като всеки служител и работник!

263

ССС

преди 5 години

Има ли държава където министър председателя е прочел само една единствена книга,като нашия само"Винету"и на международни срещи се прави като героя и негов "син" на Алеко Константинов "Бай ***","бивш" комунист доказан член на БКП,бодигард на Тодор Живков и след промените един от шефовете на"застрохователното дружество"с бухалките"***" с Цв.Бориславова!!!Много българи още се борят с вятърните мелници като Дон Кихот!!!Лъжата"Комунизма си отива,спете спокойно деца", последните 30г.те са на влас!

262

:))

преди 5 години

До 302 Анонимен..." балон" ми напомня за детската песничка : ... балонче хвърковато, аз каня те с поклон, ела ...

261

жалко

преди 5 години

Аз очаквам от президента да бъде обединител на нацията.За съжаление тази роля не му се отдава. Затова клинчи и се опитва да отклонява вниманието, което видимо също не му се отдава.Въобще явно нито другарката Нинова, нито нейния *** се представят твърде неубедително.

260

Анонимен

преди 5 години

Радев е Кух балон който една своя мисъл не е казал от ДВЕ ГОДИНИ е там Мънкоти и се мотае с червените отпадаци. .

259

смях в залата

преди 5 години

Госпожа Нинова се пробва да ни излъже, но ние не се хващаме.Прозира интелектуалната немощ на Позитанската Престъпна Организация.

258

До 293

преди 5 години

Прочетох статията в Дума.Прозира слаба правна култура. Между другато съм гледал и репортажите на Йончева.Те също са много слаби. Общо взето трудно ще намерите някой който да ги е гледал.

257

Народна Просвета

преди 5 години

тва не означава, че ССС наистина е проверил, щото си мисли, че му е ясно кой има достъп до aдмин панела, двата други браузера(поне) са отворени и сега едната му самоличност почва да е анти, а другата да отговаря и съответно да си бичи лайкове и дислайкове с еднакво число. читалищна работа.

256

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонименчовека иска да му купят су-57, пакет БТ и да върнат мармалада от шипки в нармага.

255

Анонимен

преди 5 години

До 289Почти си разбрал, че разликата не е в това, кои са Комунисти и кои по-Комунисти, а в това, кои са Европейци, и кои - Азиатци !

254

Стамат

преди 5 години

Единствен и неповторим! :-D

253

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До СССнали знаеш, че хрома има дупка в сигурността, позволяващи на хора, имащи администраторски достъп до сайта, да получат дистанционен достъп до компютъра ти? да не те питат кво имаш по ония папки, дето са заключени

252

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До СССя да ми припомниш чии кадри са съответно е тоо аркадаш на снимката и вовката путин. и как тия двамата алабаши правят прогресивно и стабилно имамбаялдъ, а кьопоолуто на бай боро е за кашмер. предполагам съм употребил достатъчно близки на теб думи, да можеш да разбереш хода на мислите ми.

251

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анониментълпа художествени самодейци, които по соца са били шефчета по профкомитетите на държавните медии не могат да се мерят даже с новобранците в днесбеге. аз тия не бих ги вземал кафета да носят. не виждам кой нормален ще се юрне да работи за политически ангажирана медия, командвана от комсомолски секретари и отговорници по политическата дейност и прочие зкпч-та.

250

ССС

преди 5 години

Цялото правителство ни е кадри на БКП и ДС ,които се продадоха на запада и за тях обратен път няма!!!Те работят за интересите на запада,какви са тези американски тенекета,те стигат за един СУ57 и доларите ще останат за САЩ,а на нас само скрап!!!Преди да го засекът трябва да катопултират,дано не е над някое населено място!!!Модернезирания стар_f16 първи полет от2.2 1974г и внедрен 17.8. 1978г,по стар модел от Миговете на БА!!!Защо US aрмията не е поръчала поне една ескадрила ,а ни го пребутват!!!