9

Пената от Мировяне

преди 5 години

Малката Перука ще помогне на ,,Уефски,, да се адаптира по-лесно кум ,,А,, Окръжна...

8

vlady

преди 5 години

Единствената причина за привличането на Михайлов е осигуряване на съдийско рамо покрай баща му. Родословното дърво е единственото му качество.

7

vlady

преди 5 години

До СледМитрев прави безумни грешки, но и силни спасявания. За съжаление е непредсказуем и не може да се разчита на него. Михайлов надали изобщо може да направи по-сериозно спасяване.

6

Анонимен

преди 5 години

ами има една приказка "кьорав карти не играе". След като са подписали договор за 1,5 години, сега явно ще му плащат като попове. И не само на него, ами и на други, които имат такива договори. Няма как да се "разберат", когато става дума за толкова пари, да не е без акъл, че да се съгласи само на 2 заплати? Като не искат да му плащат, най-вероятно ще ги осъди и пак ще им се наложи

5

След

преди 5 години

Като Малката перука застане на вратата, Митрев ще им се стори като Буфон

4

Митко Банцера

преди 5 години

Най-неприятното от цялата история е че неговия мениджър заведе иск за обявяване на Левски в несъстоятелност именно, защото не взеха Митрев на лагера в Кипър. Това си е чиста проба извиване на ръце и ако на мениджъра тарикат това би му отивало, на Божидар Митрев не му подхожда. От друга страна 2 заплати компенсация си е подигравка. Трябва да има по-мъдро и взаимно изгодно положение за двете страни.

3

Анонимен

преди 5 години

Със Синковеца съвсем ще затънат...Явно някои си мислят,че ще имат "едно рамо" от Таткото

2

Анонимен

преди 5 години

бори се със зъби нокти за вратата и правиш пари и ние правим пари!

1

Анонимен

преди 5 години

Божка божка от черното тото за половин година дето потопи Левски не изкара ли достатъчно бе мишкар