7

Консуматор

преди 5 години

у Руси имат кмет пич

6

...

преди 5 години

До 2, не е само в Русе. В Стара Загора е същата ситуацията. Все едно им е бащиния, а то общинско. Ако искат да си го запазят, да си платят е Обшината, да си сложат ограничител с ключ и готово. На едно събрание на входа даже искаха бариера да поставят незаконно, ме паркирали пред налия блок. Алооо, то това не е твое, пък ти ще го заграждаш.

5

Gost

преди 5 години

Коли без гражданска и технически не трябва да стоят на обществени паркинги. Европейския съд наскоро реши така едно дело. Само в българия кварталните ги мързи да гледат и трошките са навсякъде.

4

WTF

преди 5 години

Разбира се, че трябва. Откога го искам. Две години са много. Пълно е със зарязани трошки навсякъде.

3

Анонимен

преди 5 години

Ами това е,да използва видинския начин за изчистване на градовете от дърти ръждясали таратайки.

2

Отровна русЧуклийка

преди 5 години

Само в Русе общинската собственост пред блока, обособена като паркоместа, се възприема като лична и неприкосновена! То са скандали, " паркиране" на 10 литрови бутилки на мястото на автомобила и "... аз от 20 г. паркирам тука...". Голяма селяния! Представете си варианта. че собственикът, останал без доходи, ги е снел от отчет и при по- добри времена ще си плати и ще си ги кара! Отива някой и му драсва клечката... Толкова жилища са празни- дай и тях да изпепелим!

1

Анонимен

преди 5 години

Ние във Видин нямаме проблеми с изоставените коли. Тук лилaвитe прочистват улиците от непотребно джелезо, както лешоядите степта от леш!