4

Учете се от опита!

преди 5 години

Никога не разкривайте пред жена истинското си финансово състояние!Без значение дали имате много и или малко пари, запазете това за себе си.А и разкриете че нямате пари, или имате по малко от колто тя предполага, тогава нейното уважение и интерес ще спадне е вероятно ще ви напусне в даден момент.А ако и разкриете че имате много пари, рано или късно това ще се обърне срещу вас и Тя ще започне да ви изнудва след като роди деца.Жените са като змиите. Никакво доверие. Не знаеш кога ще те ухапе

3

Учете се от опита!

преди 5 години

Жена може да разкрива тайните си мъж. Но мъж никога не трябва да разкрива тайните си на жена! НИКОГА!Жените са ненадеждни и често предават мъжете си по най долния начин.Например мъж споделя бизнес тайните си, после жената един ден и скимва че вече не иска да е с него и почва да го изнудва за пари. Това си е класика в женската психология и поведение.Затова пред жена си дръжте устата затворена! Казвайте и че я обичате, купувайте и подаръци, глезете я.... но НИКОГА не споделяйте тайни!

2

Анонимен

преди 5 години

Еднакво даващи, хаха, какво дава жената, едно отвертстие за измукване на проетрин. Какво е сродна душа за жената, банкомат с вибратор. Спрерм-0-донор бабороб.

1

Анонимен

преди 5 години

Постоянно ви чупи катинара към задната стая, иска да ядете пресен протеин, или ви го хвърля по лицето и тялото, но когато заговорите за любов и обвързване, бърза да ви запуши устата отново с уреда за пръскане на протеин. Е това не е сродна душа. Просто ви спуква от евене!