22

Анонимен

преди 5 години

Добре написан Текст ама от кой български сайт копиран , тука само се копира и поставя така работи системата

21

Анонимен

преди 5 години

Свидетелите на американското правосъдие са известни с развинтената си фантазия, подхранвана обилно от прокуратурата.

20

Чел съм друг случай

преди 5 години

Напротив. Точно за Ел Чапо разказал пред съда негов бивш лейтенант, който присъствал на срещата. Ел Чапо се вбесил и изсъскал: "Този ще го убия!". Статията да е била в dailymail, mirror.co.uk или CNN. Нямам чак такава памет да се сетя в коя от трите медии я четох на английски преди 2 месеца:)За Дилинджър със сигурност може да има подобен случай. Поздрави!

19

бай ганю

преди 5 години

сега се изясни от къде ИДИЛ са черпили вдъхновение

18

Потребител

преди 5 години

Има брутални видеа, които показват 100-кратно по-брутални убийства на живи хора и невиждан садизъм.

17

Анонимен

преди 5 години

И този е от школата на КГБ!Джуджагин го чака подобна участ.

16

Анонимен

преди 5 години

Хора, статията е за втория най-голям наркобос (и мултимилиардер) в историята след Ескобар, а не за нашите селски крадльовци. Нямате ли си достатъчно други теми, в които да ги коментирате? Досадни сте вече. Ако имате да кажете нещо по статията като Слънчарски и Чел съм друг случай - ок.

15

Ф.Е. Джержински

преди 5 години

Да е садист, колко да е садист, той даже не е комунист. Бандит аматьор. Ако беше изучил челния опит на коминтерна щеше да е на съвсем друго ниво.

14

Чел съм друг случай

преди 5 години

Дясната ръка на конкурентен наркобос отишъл при Гусман да преговарят за територии, да не си трепят трепят дилърите и тн. Накрая Ел Чапо му подал ръка и онзи си тръгнал без да се здрависа. Страхотно неуважение. След седмица на излизане от кино с жена си били застреляни и двамата!

13

Слънчарски

преди 5 години

По снимки на негови и други жертви на картелите бих казал, че тези случаи в статията са едни от най-леките.

12

-

преди 5 години

адидас, а немаше какво да ядеме

11

Анонимен

преди 5 години

до13!Сега е по добре европейци сме, човек може да си намери по добьр живот далеч от Бг ***!

10

до 12

преди 5 години

Какъв ай дук, заврян зет под чехъл. Изпълняваше поръчките на жена си и родата и, в чужда къща ай дук. Софиянски каза, че като му предложили да влезе в СДС, той казал да питам жена си и дам отговор. След като влезе в политиката жена му какво работи - Бъдеще на България? Не обиждай истинските хайдути с този заврян зет.

9

До 10 Додо:

преди 5 години

За съжаление Алцхаймера Рейгън също е замесен, аз не мога да кажа лично, а неговите кукловоди.Напиши в Гугъл "Иран-Контра" за да прочетеш от Уикипедия, че всичко става лично с разрешението на Рейгън. Пише, че няма доказателства за личното разрешение от Рейгън, но аз не вярвам на американските шарлатани.

8

там имаха Ел Чапо

преди 5 години

тук пък е капо ди тути капи

7

АНТИ

преди 5 години

За грабежа днес, бяха нужни 3 неща:1.Свалиха бай Тошо.2.Разтуриха руския социализъм тук.3.Отмениха смъртното наказание/присъда.

6

От 8 - допълнение

преди 5 години

Ако не ми вярвате, си задайте въпроса защо посолството на САЩ подкрепя един бивш гангстер като министър-председател в една държава от Източна Европа, който очевидно е завлякъл милиарди от наркотрафика, и има приятел, който притежава "фармацефтични фабрики", които пласираха "антибиотици" за главорезите от ИДИЛ.

5

Подкрепа от САЩ

преди 5 години

Всичките наркокартели в Латинска Америка съществуват благодарение на благословията и подрепата от правителствата на САЩ, специално от ЦРУ и тайните им служби.Освен, че служителите на ЦРУ се облажват лично, така държат в страх народите на тези страни и не им позволяват да се развиват.В тези далавери няма цвят - по този път са минали Рейгън алцхаймера, Дъртия рептил Буш, както и семейството убийци Клинтън (те затова и държат Демократическата партия в страх).

4

Анонимен

преди 5 години

Преди 9-ти септември, инспектор Гешев е държал с желязна ръка разбойниците.

3

Типична бг визия

преди 5 години

Прилича на един комшия от б-вход 3 етаж,Цонко Мустака му викаме