12

Анонимен

преди 5 години

NE GO JALETE IMA APARTAMENT IMA SINOVE IMA PENSIQ IMA I PARI ZA PIENE DA SE OPRAVQ XORATA VERNO XLQB NQ%AT

11

АнонимеН

преди 5 години

НЕЩО НИ БАЛАМОСВАТ!!!ТОВА Е ИНВАЛИД И ПОЛУЧАВА ПЕНСИЯ!!!ОСВЕН ТОВА ТРЯБВА ДА ИМА ПЕНСИЯ ЩОТО МОЖЕ ДА СЕ ПЕНСИОНИРАШ И СЪС 15 ГОДИНИ ТРУДОВ СТАЖ НА 66 ГОДИНИ ОТДАВНА СЕ Е ПЕНСИОНИРАЛ!!!ТЪРСИ СЕ СЕНЗАЦИЯ ТАМ КЪДЕТО НЯМА!

10

Анонимен

преди 5 години

Добре че пускате от време на време такива статии,че да поддържате бойният дух на българина.Да разбере ***,че в сравнвние с тези за кито пишете,той е добре,и да се успокои.Понеже има най-зле,и ние не сме от тях,да бъдем щастливи и благодарни на системата в която живеем.

9

Анонимен

преди 5 години

Коментиращите? И тези хора ли ви занимават и пречат вече. И най-нещастните и изпаднали хора ли ще коментирате ръсейки мозък навсякъде и като всекомпетентни да анализирате причините за чуждото нещастие. Бил пиел. Ами той е без крака. В апартамента на негово име кой знае кой се разпорежда. Този човек няма смисъл в живота си, а вие сте се нахвърлили върху него. Преди дни някой беше написал под подобна статия, че хора, които нямат собствен живот коментират чуждия. Подкрепям мнението му.

8

Сандо

преди 5 години

е тв това е бойният български дух!

7

Умник до 3

преди 5 години

Посланието е едно - който каквото си надроби, това ще сърба.

6

vlady

преди 5 години

Браво на пианиста. Заслужава звание "Горький пропойца".

5

sante_dog

преди 5 години

Ако положението му е толкво азле защо се е отказал от него? Не бих съчувствал толкова на човек кйто има покрив над главата и се грижат за него, но той захвърля това с лека ръка. Вместо да е благодарен той започва саморазправа. Не можеш да помогнеш на човек който не иска. А само да му се дават пари за алкохол не става. Дано като прекара на студено някой друга вечер се сети какво е загубил, пък се върне със сълзи на очите в дома, да го приемат! И да му дойде акъла!

4

Нар. Поговорка

преди 5 години

Хем шуто,хем боде

3

Анонимен

преди 5 години

И какво е посланието на статията ???

2

House M.D.

преди 5 години

Какво прикривате с тази безсмислена статия?

1

ууу

преди 5 години

Интресно кой му съчувства - на алкохолика, побойника. Че той е настроил всички срещу себе си.