14

Анонимен

преди 5 години

До Оцелял българинА що не на червените милионери и десе ченгесари

13

Оцелял българин

преди 5 години

Четейки подобни статии, винаги се питам дали има Бог и защо такива страдания не изпраща например, на Сашо Нереза,Бакъря,Катъря,Прероден Пастиркин,Стефан Крълежа, Драгалъвския Ай дук и стотиците други безродниците ,които изкормиха Държавата,продадоха Родината и окрадоха народа,подлагайки го на геноцид и докарвайки го до просешка тояга !Нима този баща е извършил по -големи престъпления и злини от СДС -убийцте,за да бъде подложен на такова нечовешко страдание?

12

Гoшу

преди 5 години

До ГoшуГолем си брато. Щом успя да ми откраднеш НИК-а :)))

11

Гoшу

преди 5 години

Хора АЗ СЕ ВЪРНАХ в България, с полета от Сидней през Лондон и кацнах в София моя роден град. Като излязох от летището вместо разклона за булевард Брюксел хванах отклонение към няква роомска махала зад летището и точно в този момент будилника извъня и се събудих. Било е само кошмар, ох слава Богу. Гледам през прозореца пъстроцветни папагали, а на 2 км е НордХед където 2 пъти в годината гледам китовете как скачат, и рифа в който се гмуркам, Операта на 3км, зимам 6 цифри на година. Успокоих се

10

Гoшу

преди 5 години

Ей тва, отляво

9

Lan

преди 5 години

8, Аз, със съвременните уреди и добър специалист, подобна аномалия ще се засече още в 7-8 седмица от развитието на плода! Т.е. в момента, в който тръгва да се оформя като бебе. Дори и с ехографите от преди 15години, подобно нещо ще се засече към 13-15 седмица. Ще се чуе и сдвоеният ритъм на сърцето като майката е ходила на фетален кардиолог. Бременността или не е била проследена или следящият е бил пълен некадърник! Във вторият случай би трябвало да има наказания!

8

Аз

преди 5 години

Според мене е важно да се развиват средствата за наблюндение на плода преди раждането. Не мога да разбера моля обяснете ми защо само за 10 години наблюдаваме такъв бум на технологиите в сферата на мобилните телефони примерно аз след толкова години все още няма технология която ще засече аномалия в плода и тои ще бъде премахнат с цел да се спести многогодишно страдание...Моля ако някои има обяснение нека сподели...

7

Иван

преди 5 години

Горките деца. Защо ги наказва Бог. Какво са виновни те. Боже помогни им !!!

6

Lan

преди 5 години

Нормален човек трябва да си избие от главата, че има "срамна" болест! НЯМА срамно страдание...човечността и състраданието трябва да победят.

5

Lan

преди 5 години

4 ами не бъди гадняр, образовай се! Това е аномалия при деленето на клетките на плода и НИКОЙ не знае от какво се поражда и никой не е застрахован! При кръвосмешение се предават генетичните болести - като хемофилията например и пак и там няма застраховани, защото е достатъчно едният от родителите (майката) да носи гена, за да са болни синовете ѝ, но при кръвосмешение - няма мърдане, задължително се проявява увредения ген, защото го има и от двете страни.

4

МНЕНИЕ

преди 5 години

Не искам да ставам гадняр , Но по времето на Соца ни учеха че такива жестокости се случват в Ромската и Индийската раса , заради Кръвосмешение - това се получава след раждане на дете между брат и сестра , майка и син , баща и дъщеря .Дано да не съм прав /

3

До, 2....

преди 5 години

За, раждане, след- смърт, ....Чували- ли- сте,....

2

АнонимеН

преди 5 години

НИКОГА НЯМА ДА МУ ПОСЕГНА ЩЕ ГО ГЛЕДАМ ТОВА ДЕТЕ ДОКАТО Е ЖИВО АКО Е МОЕ!!!ГЛЕДАЙТЕ ФИЛМА : ДЪХЪТ НА ЖИВОТА 2017 КАВЕНДИШ МЪЖА И СЕ ПАРАЛИЗИРА И ТЯ ГО ГЛЕДА 10-КИ ГОДИНИ ДОКАТО Е ЖИВ ПАРАЛИЗИРАН БЕЗ ДА СЕ ПРЕДАДЕ!

1

Анонимен

преди 5 години

Кръвосмешението е нещо "страшно". И никое дете не го заслужава.