35

Анонимен

преди 5 години

може ли някой да посочи една държава в света от която краварника да е харесван , някой ако знае да сподели , ако споменете българия , от тук само Б.Б го харесва

34

Анонимен

преди 5 години

Адмирал Кузнецов ще отиде там и ще оправи нещата.

33

Анонимен

преди 5 години

Добре де искат избори, ами и ако на тях бие Мадуро какво пак няма да го признаят и ще искат втори и трети.Ей тоя американски фашистки райх с неговата световна псевдодемокрация се ос.ра.Ако Тръмп е такъв радетел на демокрацията защо не обяви пряка такава и и той и всички политици не хвърлят оставки.Пък за намесата по чужди държави че то това на САЩ им е традиция.

32

Анонимен

преди 5 години

Е те това е " демокрация " по краварски!

31

Анонимен

преди 5 години

ако янките дръзнат да нахлуят във Венециела, Русия на 3 тия ден ще е в Киев и по западно от него..обосновката ще е идентична с американската

30

Анонимен

преди 5 години

Ами като си нямат ядрено оръжие ще страдат. Ким има, и всички го уважаат и се срещат с него. Само със социализъм не става. Започват санкции и всякакви ембаргота. Трябва и малко ракетки.

29

открито-истината

преди 5 години

Преди Чавес,Венецуела имаше прекрасна икономика с прекрасен живот за 10% милионери плюс още 10% от средната класаБългарският народ е щастливец че живее по-добре от онези 80% бразилци,аржентинци,панамци и прочие включително и венецуелциИ на представа си нямате в каква мизерия живеят около 80% от жителите на цяла Централна и Южна АмерикаТа всеки българин има поне един апартамент а онези биха завидяли на незаконните постройки на нашето малцинствоТо в З.Европа и САЩ живеят предимно под наем

28

ами сега!?

преди 5 години

Опозицията във Венецуела вероятно има своите аргументи за да предприеме такива действия.Но пък действащата власт,имайки пред вид начините за защита на демокрацията-пресният пример от Франция-има право да изпрати срещу демонстрантите около 10-15 хил. полицаи или военни с бронирани коли, водомети ,сълзотворен газ,шумови гранати и др.подходящи средства!?Специално в Латинска Америка САЩ никога не са оставали настрана от събитията и можем да очакваме изпращането на 2-3 въздушнопреносими дивизии!?

27

Мен

преди 5 години

Миротворците пак са номер едно. Която държава не е съгласна с тяхното интелигентно поробване става техен враг. Опа П. П. Русия е виновна, а вече и Китай е от лошите. :)

26

Ф.С.В

преди 5 години

Ционистите - правят поредната гражданска война -и се наслаждават на гледката далече от проблемите- гледайки от САЩ и Израел Ердоган никога няма да прости на САЩ -Русия също- за сваленият руски изтребител от дезертирали турски пилоти в полза на САЩ и създаване на гражданска война в Турция

25

Даа

преди 5 години

И тук ли американците правят преврат и слагат протежето си Гуайдо ?

24

Анонимен

преди 5 години

Изгонил янките, ама сега него народа му ще го изгони. Щото е голе убавец и много благини направи за хората си.

23

Анонимен

преди 5 години

Лесно е да живееш охолно като султан и да викаш: братко Мадуро ние сме с теб, ама ако Ертупана живееше в Венецуела щеше да му яде маду.рите щото нема нищо друго за ядене, същото се отнася и за Захаровната, която едва ли изнемогва щом е на такъв отговорен лизачески пост в Путинландията!

22

АнонимеН

преди 5 години

БКП ***-ДУРО ПРИКЛЮЧИ ЗАВИНАГИ ЗАЕДНО СЪС ИЗБОРНИТЕ СИ ИЗМАМИ И ТОТАЛНОТО НЕЗАЧИТАНЕ НА ВОЛЯТА НА НАРОДА!!!!!!!!!!!!СЕГА СЛЕДВА АРЕСТ И СЪД МОЖЕ И СМЪРТНА ПРИСЪДА ИЛИ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР !!

21

Браво Николас

преди 5 години

Проблемът е, че петролът във Венецуела е нискокачествен,и преработката оскъпява петролът Но при добри инвестиции, в дългосрочен план Венецуела печели от страна на европейски инвеститори и Русия.А и една руска военна база в задният двор на САЩ, ще им охлади мераците за Финландия и Полша.Британия се оттегля от ЕС, Германия и Франция активно говорят за европейска армия.Страни като полша, прибалтика, Румъния рушат ЕС икономически проекти.САЩ са полудели, това е диагнозата.

20

Анонимен

преди 5 години

Още една колония на комунистите пада в ръцете на Америка .И после БСП пита що сме вземали ф 16 .И сина на Корнелия ще ви каже ако не знаете що .

19

Браво Николас

преди 5 години

Дано и този път Венецуела да устои на жестоките преврати и икономически санкции, наложени им САЩ.В ЕС нещата стават още по-интересни, преди 2 дни Германия и Франция подписаха новият Аахенски Договор, символичен акт (де Гол и Аденауер), показателен, че на Ф-я и Г-я им писна диктатурата на САЩ, обща ЕС армия и още.Излизането на Британия от ЕС, троянският кон на САЩ в ЕС, говори за много предстоящи сътресения, Британия няма да се съобразява с интересите на Европа (кога ли се е съобразявала)

18

Анонимен

преди 5 години

Преди Чавес населението във Венецуела живеше в ужасяваща мизерия.

17

джо

преди 5 години

Това е да си трън в петата на Американците. Във Венецуела има огромни залежи от нефт, също като Сирия и нейното ръководство не споделя интереса на САЩ. Този филм сме го гледали вече, сега ще насърчат "опозицията" , "свободна и демократична" , вероятно тя ще въстане след което западните демокрации ще я подкрепят. Бомбардировки, блокади по море и т. н. Има само един проблем, как в цялата тази постановка да вмъкнат и ИДИЛ. За по - голяма правдоподобност. Няма да купувате после Ф16 а?

16

Анонимен

преди 5 години

До ФутурологВенецуела и комунизъм е пълен абсурдВъв Венецуела няма комунизъм. Старите собственици държат цялата икономическа власт, никой не ги е национализирал и не им пречи да развиват капитализма. И дори печелят 33% на изборите, социалистите спечелиха със 67%. И именно заради капитализма е мизерия, а социалистите на власт само използват приходите от петрол да облекчават мизерията на населението.