42

Анонимен

преди 5 години

Ами аз преди една година печелих 50 000 и след един месец си получих цялата сума без облагане. Всички печалби са си реални, от тираж 10 мил. билета по 5лв. колко прави? А печелившите билети са за 25мил. просто е има и за лотарията и за печалби....

41

Анонимен

преди 5 години

Верно,че тотализатора е на повече от петдесет години а положението от десетилетие на десетилетие се влошава а не се подобрява.Това обосновава предположението,че теорията за богато общество от хазарт е измамна.

40

Satanist

преди 5 години

Добре де. Айде някой разследващ журналист, ей така за разнообразие да издирят някой от тези 'печеливши'. Да видиме вярно ли е всичко това. Излиза че всички печеливши билети са по най-забутаните села.. Много странно. Иначе търкайте... Това е най-сигурният начин финансовото ви положение да се влоши още. *** и мързелив народ! Не иска да работи, но сутрин кафетата са пълни.. Цигарки, кафе и билетче. За това нямате! Няма и да имате!

39

Талон с печалба?

преди 5 години

Пир по време на чума.Търкайте уважаеми.

38

Анонимен

преди 5 години

До Печелившия изгоряЕ как бе? Божков със сигурност е направил 10-на милиона от тях.Оня плешивия дето се дере по телевизора и той е заделил около стотина бона.или ти питаш за тия дето си ги купуват?Е, най-вероятно нито един от тях не е спечелил.

37

Анонимен

преди 5 години

При тотото 6 от 49 вероятността да удариш 5-ца която се равнява на 50 бона и е едно на 2-3 милиона комбинации... Миналата седмица улучиха 11 човека и си взеха по смешните 4 хиляди и нещоВ национална лотария всяка седмица печели по 100 хиляди някой...Смях в залата! Няма такава мафия. Крайно време е да се спре тази порнография с народа- национална лотария. Това е като ония банкови пирамиди навремето. ще изгърми бушона...само не се знае кога.

36

Фашистки-внук....

преди 5 години

Германия, не- съществува,...Проверете- това....

35

(-_-)

преди 5 години

Ами ако беше спечелил нещо - щеше да ги плати :) практически е по-вероятно да те удари гръм, от колкото да спечелиш нещо съществено от лотария..

34

АнонимеН

преди 5 години

НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ООД Е ЧЕСТНО ДРУЖЕСТВО НА ЧЕРЕПА!ТАМ ПРЕДИ ДАВАХА ДО 100 ХИЛЯДИ РЕАЛНИ НО ВЕЧЕ ВСИЧКИ НАГРАДИ НАД 100 ХИЛЯДИ СА ФАЛШИВИ НАЕМАТ ХОРА НА ДОГОВОР ЗА РЕКЛАМА ДА КАЗВАТ , ЧЕ СА СПЕЧЕЛИЛИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА АБСОЛЮТНИ ИЗМАМНИЦИ СА И НЕ ГО И ОТРИЧАТ!ТОЗИ ПРОДАВАЧ Е ПОРЕДНАТА БАЛАМА ИЗЛЪГАНА ОТ ЧЕРЕПА И 6 ОТ 47 ГО ТЕГЛЕХА С АНИМАЦИОНЕН КЛИП ДО ПРЕДИ ГОДИНА И НЕЩО!

33

Анонимен

преди 5 години

Добре де, защо не пише колко му е била печалбата от тия 3500лв. Да си направим и ние сметката. Пълна измишльотина е тая лотария. Няма толкова милионери колкото в България ако питаш телевизионните игри. Само дето никой не познава истински милионер.

32

Печелившия изгоря

преди 5 години

Някой печелил ли е от тез билети? Ако не време е да закриваме националната лотария и гръмнем студиото. Най сигурно е спортния тотализатор. И там са мошеници но поне имаш доказан билет доказани числа но банките не са длъжни да казват кой е печелившия тото милионер. Банкова тайна трябва да има. И банките ще ти хвърлят една топ моделка банкерка с бяла риза с къса черна поличка с чорапогащички и обувки на токчета. Тогава ще ти вземе половината милиони за един секс с нея. Така става банковата тайна.

31

Мислещ

преди 5 години

Човек без мозък !!!

30

Е и?

преди 5 години

Спечелил ли е голямата сума? Ако да ми как ще си получи парите? Цела бългерия го търси. Дори Захарий Бахаров го търси в студиото. Явно май печелившите билети ги е раздал на други хора. Грешка. Ако беше в Саудитска Арабия досега арабите да са му отсекли ръцете. Поне там арабите си знаят работата. Там крадци няма. А тук в бг само преврат ни трябва. Военно положение. Друго не ни остана. Контрол , ред. Това ни трябва.

29

АТАКИСТ

преди 5 години

до 22 Не е ограбване! Ограбване е, ако ти вземат пари насилствено, или както при Костов- да си безпомощен докато разграбват заводи за жълти стотинки строени от народа, а не доброволно да дадеш пари за билетчета както в случая. В случая това си е човешка простотия!

28

Анонимен

преди 5 години

Да се смее ли човек, да плаче ли

27

ал куропаткин

преди 5 години

аз от таз лотария съм спечелил към 7000 левапросто не си купувам билети и парите остават при мен10 години х 365 дена х 2 лева прави около 7000лева

26

Чичо Уили

преди 5 години

Продължавайте да играете безумци. Всеки заслужава съдбата си!

25

шматка

преди 5 години

До 23И как точно си оправи борча от 20бона при положение че не ти дават парите на куп а ги разхвърлят за две години

24

АТАКИСТ

преди 5 години

Айнщайн би казал: "Да играеш бг национална лотария? Вселената наистина не може се сравнява по размери с човешката глупост!"

23

Анонимен

преди 5 години

Аз спечелих 50 000 лв миналата година от кеш кръстословици. Целувам ръка на г-н Пеевски, защото ги купих от неговата лафка и на г-н Божков за парите. Бях в 20 бона борч и само седмица ме делеше от това да ми вземат къщата и да остана на улицата с трите ми деца