6

Анонимен

преди 11 месеца

Вам же в ООН рассказал Президент,Что в этих войнах один лишь ответ.Русских нельзя ни когда победить,Можете только себе навредить!

5

WTF

преди 5 години

Една от вечните български банди .... цели 24 години на сцената......."и продължаваш да създаваш музика" ........."най-големия си хит "Непознати улици" ........ от далечната 2009 година ........ Nякой знае ли за някаква активност на групата през изминалото десетилетие ? ... Клубно участие?.... концерт?.... нов албум? ....

4

3edw

преди 5 години

До АнонименКой ти натрапва Мери Бойс Бенд бе философе, капацитете . Винаги има по някой хейт, благодаря, че те има, това само потвърждава, че съм на прав път да ходя да ги чуя на живо. ..Некадърна е... айде да не казвам коя твоя роднина, че няма смисъл., ти си знаеш

3

Влади

преди 5 години

За всеки влак има пътници, както и за всеки певец( певци) - слушатели!Графа да не би да е по-добър? Пък е лансиран от 26-7 години по всякакви медии, въпреки мяукането си.Тази група не е върхът, но има някои запомнящи се песни, напр. Огледало. Чуйте я, съвсем взета от живота.

2

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Доста агресия. Добре е, че имаш мнение, но то не направи на никого деня по-добър. Едва ли и твоя. Като не ти харесва, не слушай. Дано се освободиш от това вътрешно напрежение. Бог да те пази.

1

Анонимен

преди 5 години

Не харесвам отдавна натрапваната на публиката посредствена група, която съществува, благодарение на нахалната некадърна певица.Тази група от миналото още лъха на мухъл, а равният бездушен тон на певицата с постановка на хорова певица от втори глас в хора, не може да внуши на слуха ми удоволствие от музиката. Песни за семейна среща, където любезно и търпеливо си изслушваме талантите. Ако лъжат себе си, нека не лъжат другите. Има и други музиканти, освен тях. Могат да преценят що е то музика.