8

Някой си

преди 5 години

Анонимен #5: Спомените ми са от 70-те години, когато в мазето имахме 2 варела по 1000 литра пълни с нафта и във всяка стая бумтеше по една нафтова печка. А когато някъде в края на февруари или началото на март месец нафтата свършваше, на края на улицата имаше нафтоколонка и баща ми с шейната караше в туби по 20 л. нафта, за да изкараме зимата. После 80-те години по улицата и по местните баири карахме кънки за сняг. Сега карам ски с децата си и често на 1500 метра н.в. почти няма сняг.

7

Анонимен

преди 5 години

"Идват порои, до 35 литра на кв/м"?????????Кви порои са тва веееее?!?!Скоро с Боко-*** и 2 литра на кв/м ще е "порой".миналата година в чжна Франция пред очите ми за 1час се изсипаха 150 литра на квадрат и 10 минути след като спря дъжда все едно не беше валялп.В Бг падат 3 снежинки и става природно бедствие.Егати простия народ.

6

изобщо не им вярвам

преди 5 години

Днес , в разстояние на 2 часа има две статии за времето със съвсем различни прогнози !След още два часа кой знае каква ще е прогнозата ?Снощи са май пак са гадали на развален боб .

5

Анонимен

преди 5 години

До Някой сиКога е бил тоя метър сняг по 4 месеца?Ти да не си на 1000 години?И да е имало проблем, не са го писали в интернет.

4

Някой си

преди 5 години

То и на 30 см. сняг вече му казват бедствие и има цветни кодове. Едно време имаше по метър сняг, който се задържаше по 4 месеца в годината и нямаше проблем!

3

Бахуро

преди 5 години

От кога 35л/кв.м. е порой? Обикновен дъжд, малко по-силен. Сега, това че няма грам инфраструктура и поддръжка е друг въпрос. И след всеки лек дъждец все нещо се наводнява. Не става само с крадене, трябва си работа и акъл.

2

Анонимен

преди 5 години

Добре че е дъждът да изчисти мизерията в българия и да наводни подлезите в софия!

1

младен

преди 5 години

Поне малко ще измие калната ни столица.