12

Анонимен

преди 5 години

Да я закрият тази измислена Македония и разпределят територията към съседните държави, според самоопределянето на живеещите там

11

Анонимен

преди 5 години

Поредната мътилка предизвикана от имперската политика на Русия.Империята на злото не желае стабилни Балкани.

10

Ставрю

преди 5 години

Вота ще мине никой не го интересува какво мисли народеца. Депотатите са купени всичко е разплатено НАТО е платило.

9

Ставрю

преди 5 години

Балканската простотия е безкраина. Страховете са основателни на Гърците. Знаеш ли утре какво ще им скимне на макетата да кажат аде и половин гърция е македония аде и западна *** и и измисления етнос току виж станал велика македония.

8

Меркел

преди 5 години

Ще мине ще мине

7

Русонефил

преди 5 години

Какво ще стане? Първоначално Путин ще запише точка, а по-късно, като му се спихне икономиката още, ще изтъргува съгласието си срещу кеш в омразните долари

6

Ох Овчи Мозък ....

преди 5 години

До И така.."само смучат и присвояват суха пара от Европа"ти наистина ли си мислиш че Европа ни дава пари !?ако е така то ти си по животински глупав !!!!до 2016 ЕС струва на бедна България 29 МИЛИАРДА !!!!- 5 милиарда членски внос- 14 милиярда глоби и санкции от Европейската комисия- за 10 милиоарда в момента европейската комисия ни съди ЕС ни краде така като никой до сега не ни е крал !!!!

5

И така..

преди 5 години

До 4 АнонимеНГърция,България и Румъния не заслужават да са в Еврозоната.Тези три държави/държави на хартия/ само смучат и присвояват суха пара от Европа.С тези три държави Европа няма да я бъде.

4

Ще мине

преди 5 години

Ще мине като в БЮРМ. Колкото гласа трябват, ще се намерят. И там има ..

3

Анонимен

преди 5 години

Ще мине, как няма да мине. Мачът вече е свирен и МК на практика вече е в НАТО. А в ЕС може и да влязат, ако се държат като добри българи, иначе на Мукавей. Аз предлагам да се дели на Г - източната част, където хората си се българеят най-много и по дължина - да може да се хване Охрид. С Албанците ще се разберем, уважават ни те.

2

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е да се приключи радикално с тоя въпрос, а именно подялба на тая измислена "държава" и тая измислена "нация"между България, Гърция и Албания.

1

Анонимен

преди 5 години

Требе ли да ревеме ?