18

Да бе да!

преди 5 години

Младежите в Дания , ги учат на труд още преди навършване на пълнолетие. В магазините (особено за хранителни стоки ) много рядко да срещнеш някой над 40г. Учат ги на труд , на това как е да си изкарваш парите сам , да цениш парите . Навършваш пълнолетие и си отиваш от мама и тате ,започваш да живееш самостоятелен живот ,не като Българските "младежи "мама и тате да те гледат докато не станеш на 30 и нещо. И кви Поршета кви 5лева. Карат си колелетата и хич не им пука. Поршето го кара тате .

17

логика

преди 5 години

В най- бедната държава , младежите в нея не са по- бедни от тези в Дания.Смях та дрънка.Абе вие българите за *** ли ни вземате, бе.Не живеем на Марс , а на територията България.

16

Анонимен

преди 5 години

За да попаднат българските младежи в рисковата група, първо трябва да се върнат в България, което няма да стане. Така че - споко.

15

Анонимен до 12

преди 5 години

Ти явно бачкаш в герб за 5 6 бона заплата що не го кажеш това на някой с 600 лв заплата колко е заможен станал смешен ***

14

Анонимен

преди 5 години

До ГЕРБ"Да си пожелам ГЕРБ да бие и на изборите."Бойко бие и без да си го пожелаваме. И ако попаднеш между битите, хич не е добре.

13

Наблюдател

преди 5 години

От статията разбирам, че в България вече няма младежи, защото не сме посочени като най-бедните. Ако имахме младежи в България със сигурност щяхме да сме най-бедните.

12

ГЕРБ

преди 5 години

Дойде Бойко на власт и последните 10 години и младежите ни станаха заможни и богати хора. Почваме с младежите и после и пенсионерите ще ги направим богати. Един ни е Бойко и нека го пазим. Да си пожелам ГЕРБ да бие и на изборите.

11

Анонимен

преди 5 години

Какви порше и ферари, на един обикновен работник от средната класа на Запад голямата заплата по която българите припадат едва стига да покрие сметките и разходите за месеца.

10

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо "най-бедните" младежи от Люксембург и Дания още не са си стегнали багажа и да тръгнат към България, където според статистиката риска за тях ще е по-малък?

9

АнонимеН

преди 5 години

ВЪВ ПРОУЧВАНЕТО БЪЛГАРИЯ Е ПОСТАВЕНА ПРЕДИ ГЕРМАНИЯ И ИСПАНИЯ :DЕГАТИ И ИЗМИСЛЕНОТО ПРОУЧВАНЕ!!!ЗАТОВА НАШИТЕ БЯГАТ ДА РАБОТЯТ ПО ЧУЖБИНА ИНАЧЕ СПОРЕД ПРОУЧВАНЕТО ТУК Е ПО-ДОБРЕ ОТ ИСПАНИЯ И ГЕРМАНИЯ!

8

гого

преди 5 години

опааа канарчетатА, точно пък Дания и Люксембург, да ги ожалиш миличките...

7

мда

преди 5 години

най- големия проблем на младежите в Дания или Люлсембург е дали да си купят Тесла , Порше или Ферари. Младежите в Бг се чудят дали да мажат филии с лютеница или да си купят двулитровка бира, докато тато носи и мама меси в люлинската панелка

6

АнонимеН

преди 5 години

НАЙ-НИСКАТА СРЕДНА РАБОТНА ЗАПЛАТА ЗА ЦЯЛОТО ЕС!! 2 ПЪТИ ПО-НИСКА СРЕДНА РАБОТНА ЗАПЛАТА СПРЯМО РУМЪНИЯ!НАЙ-ЗЛЕ Е В БЪЛГАРИЯ!ПОРЕДНОТО ИЗМИСЛЕНО ПРОУЧВАНЕ!

5

ШибиРиби

преди 5 години

Ми в Люксембург са повечето херцози и херцогини по рождение следователно са изложени на риск да не работят.

4

House M.D.

преди 5 години

Заглавието е подвеждащо, защото в България 95% от младежите са застрашени от бедност съгласно посочените критерии.

3

Капиталист

преди 5 години

*** критерий при статистиката - и естествено води до *** резултати.Ако възрастните в дадена държава са бедни (например - преживели комунизъм) то младите и да умират от глад, не се водят застрашени от бедност.Нагъл опит за тласкане на соц и нулева използваемост на дадената информация. Евростат отново чупят ***.

2

Младежъ

преди 5 години

Аз съм работещ богат

1

Англосаксонец

преди 5 години

Аз откога твърдя че в бъдеще дипломите от измислените университети няма да струват нищо.Учете децата как да стрелят правят експлозиви и да крадат банкови сметки.Така сами ще могат да вземат това което им се полага.