17

МУЛТИ М

преди 5 години

ВСЯКА МАЙКА ИСКА НАЙ-ДОБРОТО ЗА ДЕТЕТО СИ, ПРЕСЛАВА НЕ ПРАВИ ИЗКЛЮЧЕНИЕ. НЕ ТОВА ИСКА ДА НАПРАВИ ОТ НЕЯ - ДА ПЕЕ НА ДЕБЕЛИ И ДА СЕ ПРОДАВА, А ПРОСТО ДА НАСЛЕДИ ТАЛАНТА И, Т.Е. ДА ПЕЕ. ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ. И Е ПЕВИЦА ПРЕСЛАВА И ИМА ТАЛАНТ. ЗА РАЗЛИКА ОТ МНОГО НЕЙНИ КОЛЕЖКИ Е И УМНА. ИЗЖИВЯ СИ СЛАВАТА И СЕ ОМЪЖИ ЗА КОГОТО СИ ГО ИСКА ТЯ. ДАНО ДА Е ЩАСТЛИВА

16

game1

преди 5 години

До хепи: Кой завижда бря?!? Ненавист да, ама завист към комплексирана чалгарка дето си е кръстила детето със фенси име нада!!! Талантлива е да, ама не коментираме това, а че е комплексирана и пошла, и си личи по джуките на снимката и името дето е избрала. А пък ти моме си съшото същество объркано!!! Чети поне малко от малко!!!

15

Happy

преди 5 години

Ах, колко ненавист и ЗАВИСТ има в нашата мила родина България. Какво лошо има в това да си певец в нашата страна. Всеки има право да харесва различен вид от музикалните жанрове, та дори и поп-фолк !!! Това, че повечето от коментиралите, нямат таланта и гласът на Преслава, не значи че трябва да е "плюете" !!! Завирайте се в мишите си дупки и коментирайте статии със смешните си (анонимни) псевдоними, така или иначе друго постигнато НЯМАТЕ !!!

14

D

преди 5 години

Горкото дете! Обречено е! Още от бебе майка му мисли как да го направи кифла и да се продава. Вместо да мисли как да го образова, тя иска чалгарка да го прави и да ходи да кляка на разни дебел*аци за кинти.

13

Victimized

преди 5 години

Какъв трогателен кадър, каква снимка на детето, това е тила на бебето и тази се е нагласила за селфи. Няма такива търсачки за внимание.

12

AZ

преди 5 години

ПЕТЯ от ДОБРИЧ ,наистина има талант,Пее народни песни като никоя друга ! родена е за ПЕСЕНТА !Познавам я лично!

11

Щирлиц

преди 5 години

Паола?!Горкото дете.

10

Анонимен

преди 5 години

Модата на препарираните бюстове отминава. Време е да си тръгва и модата на патешките муцуни. Все с нещо грозно ще е стокооборотът на субкултурата.

9

Анонимен

преди 5 години

След време ще има: Защо не те глътнах преди ... ? години

8

Митко

преди 5 години

Чалга певица и мутра създават семейство. Какво поколение да се очаква? Естествено с агресивно поведение и нулева интелигентност...То само такива останаха в Бг. Свестните отдавна са напуснали. За това се преизбира ГЕРБ. А последните се радват и се пъчат...

7

Анонимен

преди 5 години

Всички чалга певици са някакъв вид държанки на някой.В чужбина сред певиците има бунтарки някоя прави едно друга прави друго изобщо запомнящи са се с нещо.В БГ единственото за което ги бива е да родят на някой бизнесмен и после да лапат издръжка.

6

Анонимен

преди 5 години

Да си качи снимка на знае кое

5

Анонимен

преди 5 години

А на нас ни е през .. тия сайтове станаха като профила на еди коя си

4

House M.D.

преди 5 години

И по какъв начин тази новина помага на Ричард Столман да провежда семинари съвместно с Линус Торвалдс?

3

Анонимен

преди 5 години

Паола. Браво, кажи му Паола и не го търси.Нали си нямаме български имена.

2

Бате Гойко

преди 5 години

"... таи надежди дъщеря й да наследи музикалния й талант."ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХААбе я да питам аз, защо на чалгата й казват фолк?

1

Колю

преди 5 години

Учия маме да не работи, а да пее като тебе на мутри!