6

милиона паунда

преди 5 години

Надявам се мъжете да се осъзнаят и да спрат да вдигат акциите на никому ненужни специалисти по ритане на топка.

5

странно..

преди 5 години

По-оня ден проф Стаменов и един богослов, дето му беше гост, казаха, че имало такъв объркан полет на голям самолет. Трябвало да кацне на Европейско летище, но се отворила "дупка" във време-пространството и кацнал в Лат.Америка, това било като пуснали ЦЕРН??

4

Анонимен

преди 5 години

"Попаднал е в дупка във времето и се е пренесъл в миналото или в бъдещето!"Остави хляб и за *** Христова бе! Довечера за какво ще пише- пак за парниковия влак ли?

3

до 3

преди 5 години

Хайде сега да си оправиш математиката - имало е 2 пътници и пилота. Дори в статият го пише ако се позамислиш малко , че превозва двама пътници тук не броят пилота а нима той не е човек също?..."Emiliano Sala was one of three people on board the Piper Malibu plane which was travelling between Nantes and Cardiff on Monday night"

2

Анонимен

преди 5 години

По последни данни е имало трети пасажер.

1

Анонимен

преди 5 години

Шокиращо е само какви заглавия слагате.... да не се изказвам и по нецензурно.А ако не беше известен футболист ( в последното леко се съмнявам я има я не 20 от прочелите статията да могат да кажат каквото и да е за него) пак ли щеше да е шокиращо? Самото изчезване на самолета с другите хора на него не е ли важна новина, че трябва да се слага допълнението, че имало и известен футболист. Дано да ги намерят и да са живи и здрави, ако не RIP