5

Анонимен

преди 5 години

Какъвто и филм да дават по тази телевизия никой няма да го гледа!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Левиатан е пропаганден руски филм в който се прави опит да се очерни Русия чрез елементарни аналогии. При социализма нямаша таква пропаганда във филмите, с много малки изключения имаше пропагандни филми и те си бяха открито дакива, всички филми бяха базирани на общочовешки ценности и идеи, не западни или източни, капиталистически или комунистически.

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Аве ти от кой клон си паднал? Нямало пропаганда в съвеЦките филми??Сериозно?? Руското кино има един Тарковски и толкова. Останалото е плява и пропаганда.Дори във актуалните визуални дъвки със супер герои можеш да намериш повече съдържание отколкото във държавно спонсорираните руски филми в момента.Ако искаш хубав съвременен руски филм може да пробваш с Левиатан.

2

Анонимен

преди 5 години

Руските филми са много по добри от холивудските, особено филмите от времето на СССР и социализма. И холивудски филми има единични които са върха на седмото изкуство, руски няма с такива висоти, но като цяло руските са по-добри, по-съдържателни с по-малко пропаганда, повече общи ценности. А ако оставим киното настрана, да не забравяме, че най-елитарното изкуство беше развито в СССР по времето на Сталин и Западът никога няма да го достигне, само може да мечтае и да се учи от Русия.

1

тонк.

преди 5 години

"Все пак руският му акцент не е на добро ниво, както и този на *** Рот" - то няма как да научиш човешко същество да лае като ***.Останалият свят е твърде напред в развитието си спрямо русия и връщане назад няма.