139

До Анонимно храбър

преди 5 години

Върнах се да прочета докъде е стигнал животинският възторг на засранците-русомразци. И какво да видя - ти си се намерил от утkа си маjчина да ме нападаш. Много просташки го правиш и заслужаваш да ти обърна джуките! Правилно си ме изчислил - пенсионер. Но на теб мога да ти разкажа играта! Грубо!Гледам често Ntnl. Geo., Air Crash Investigations. Преведено е на български, даже ти може би ще разбереш нещо с кухата лейка. Можеш също да влезеш на десетки места и да видиш, че падат всички типове самол

138

тя

преди 5 години

При такива атмосверни условия всеки ще катастрофира!

137

Анонимен

преди 5 години

Ами руска работа там дори гвоздей немогат да правят като хората

136

москвич бракма

преди 5 години

Най мразя във тоя живот продажен *** и москвич бракма !!!!

135

москвич бракма

преди 5 години

Най мразя във тоя живот продажен *** и москвич бракма !!!!

134

Анонимен

преди 5 години

До До Иван ИваничАз съм целувал знамето му, когато му се заклех!Ти го целува ама какво каза на клетвата?БКП, СССР ...

133

Reptile

преди 5 години

Лелеее, че то Козяците вече функционално неграмотни вземат, трагично положение!

132

Анонимен

преди 5 години

"Велики" както винаги

131

Анонимен

преди 5 години

Скапана държава,скапана техника

130

Иван Иванич

преди 5 години

До142. Ти верно ще получиш удар , твоето отечество е в съветския съюз по скоро ми се струва , и аз съм се клел в знамето не си ти единствения , но заради заблудени и *** на теб подобни ,малцинство , страда цяла България.

129

Анонимен

преди 5 години

Някой да ми сравни ТТД на Ту-22М3 и някой западен бомбер от тази класа? А?Когато УТРЕ се разбие западен боен самолет при условия далеч по-добри от тези в Мурманска област днес, какви ще ги дъвчете? Или ще преглъщате?

128

До Иван Иванич

преди 5 години

Иванушка Дурачок! Аз съм 100% българин от дивия Северозапад, над който се присмивате вие - *** с кръв от западноиндийци-гледачи, баячи и родени крадци. На които не можем да споменаваме името, има цензура! Моите предци са въртели ятагани и са секли читашки глави, спрели са сръбските нашественици през 1885. Ние обичаме славяните и сме православни, а вие се търкате с керемидка от славянството и православието! Ти ли ще ме гониш от Отечеството, бе! Аз съм целувал знамето му, когато му се заклех!

127

Анонимен

преди 5 години

Преди 3 месеца два ф16 се блъснаха челно - пълно медийно мълчание. Ама, ако е руски самолет - 1 седмица по 10 статии на ден по всички медии, бтв и нова го слагат в централните новини чак..

126

Мордорски ВВС

преди 5 години

Правим място за новото оборудване!

125

Анонимен

преди 5 години

Военните са странна работа! Преди време един колега работеше като матрос, за да си плаща таксите във ВВМУ и да има време за задочно обучение. Бяха ходили на плаване до Италия и след Босфора, командира изключил GPS-те,жирокомпаса и ги оставил на магнитен компас, 1 радар и някакви карти-нямам спомен какви и секстани..Цел да се види колко са подготвени без съвременната навигация. Обаче трафик контрола ги нахокал и им казали да си правят ученията на открито и безопасно място. Знаете какво е м/у остр

124

Русия = Психиатрия

преди 5 години

Ил-20, Магнитогорск, двата Су34 сега и Ту22. Россия отива към разпад.

123

Анонимен

преди 5 години

Аз предлагам на уша нките всеки път като изпитват нов самолет да слагат по един наш русофил в кабината.да видим колко е силна любовта им към масква

122

Анонимен

преди 5 години

Като оня дарак дето закъса на червеният площад в масква.на гол *** чифте пищови

121

Хан Крум

преди 5 години

Да не са му свършили въглищата или огнярите са били пияни пак и са пропуснали да напълнят котлите?както се казва - ако западната техника от време на време дава дефекти то при руснаците това е по скоро аксиома. хубава работа ама руска. А сега преди русокантропите да ме оплюят, нека се погледнат и да кажат каква руска техника имат по себе си или в къщи и тогава да се обаждат.

120

Анонимен

преди 5 години

защо тази катастрофа предизвика толкова радост сред човеконеподобните, пишуркащи в този сайт. 115 поста за 5 часа. И какво - самолетът е лош ли? Я си...! Самолетът е великолепен и много опасен- Именно защото е опасен се радваме. ЕДин опасен вражески самолет си е отишъл.