85

Аз

преди 5 години

До 73,72,71,67Нее, не сме предатели, тези които живеем и работим в чужбина! Напротив, предадените сме ние! Предадени с обещания, че тази държава ще заработи ( полиция, здравеопазване, съдебна система и т.н и т.н)Всеки има право да си търси работа с достойна заплата, място с добри условия за живот. България не предлага тези условия.Да не говорим за отношение на хората помежду им, за отношението по институциите.Терминал 2 на л-ще София бил пълен...ами пълен ще е...

84

Пешо

преди 5 години

До 24 часа ще го пуснат със преписка. Българските закони са либерални.

83

Анонимен

преди 5 години

Странно, не виждам да ругаете бясно Каракачанов,било Джамбазкималкото,които казаха отчасти истината.Да сте поумнели....?

82

Анонимен

преди 5 години

Естесгвено че политиците имат вина и съдийте дето не ги вкарват в затворите !Законите трябва да се променът за престъпниците затвор и тежък труд и полицеиски постове по-малко населините места!Под 16 години които ражда или прави дете 5 години тежък труд и няма право да ползва детски майченски и така нататък!

81

Анонимен

преди 5 години

Държавата не може да ти направи нито деца , нито да се грижи за старите ти родители..Избий си от празната глава..

80

ХХ

преди 5 години

До Анонимен 90Точно така се получи. Това са изоставени от децата си родители, срещат се може би веднъж годишно. Но защо напуснаха родителите си тези деца? Дали защото държавата не им е дала възможността да се реализират тук и да имат добра и доходоносна работа... Прав си, тези хора масово стават жертви, при това напълно невинни.

79

Solar Power

преди 5 години

В България все още липсва частната собственост. Така нареченото "MY GROUND" !Това означава следното: Ако намеря злато,петрол,вода всичко е МОЕ ! Моята земя !Ако сложа табела забранено влизането и някой влезне го гърмя с пистолета ! Това е моята земя. Сегашната частна собственост е една измишльотина. Докато не вкарата МОЯТА ЗЕМЯ в закона и това,че е МОЯ и всичко в нея и мога да я пазя аз с каквото искам няма да се оправят нещата.

78

ХФ

преди 5 години

Господа оправляващи, дано стигне по един или по друг начин тази снимка до вашите очи. Това можеше да е вашата майка, или някоя друга майка или баба на някого. Малко поне няма ли да ви заболи? До кога с тази толерантност? Сега и пакети им раздават БЧК. Държавата се грижи за тях, а те мачкат закони и извършват жестоки престъпления. Въпроси? Коментари?

77

Анонимен

преди 5 години

До ХХ Никакви мерки не могат да се вземат - старите и слабите винаги ги грабят и убиват.. Отговорността е тези дечица дека избягаха на запад .. и оставиха родителите си плячка на ромите..

76

ХХ

преди 5 години

Отказвам се да коментирам вече по такива теми, фактите говорят и никакви мерки не се вземат. Сигурно е чиста случайност, че четем лоши новини за престъпления, все свързани с етноса. Предлагам и сега да излязат на протест и да защитят джънк-а.

75

дам...

преди 5 години

Решението при подобен род престъпления е само едно-смърт чрез публично обесване!Всичко останало са празни приказки, които нищо няма да променят!

74

Анонимен

преди 5 години

Само така бой до спукване до като даде парите

73

Г.Георгиев

преди 5 години

Да помоли Рут Колева дето ги защитава, да и върне парите .... и боя !

72

Waffen SS

преди 5 години

До Какво падение!*Не ставайте наивен.Уважение??.Уважение има само към БЪРБАНИТЕ.Дадена е неолиберална и демократична инструкция за тотално обезличаване и физическо унищожаване на българския народ ,а те /***/ са едно малко колелце от тази пропагандна машина.А не спазват правилата, а са им спряли финансовите потоци пристигащи отвън

71

всеки божи ден!

преди 5 години

Сърцето ми се свива като чета за поредното престъпление спрямо българи, което ще остане безнаказано, защото политиците им позволиха всичко, само и само да гласуват за тях. Едно не разбирам - затъпяхме ли, че мълчаливо понасяме? Не е ли въпрос на оцеляване да им свием сърмите, докато все още са малцинство, а ние повече на брой и с някакви остатъци от самочувствие на коренни жители и собственици на тази земя? Щом няма държавна подкрепа, да се организираме сами? Днес убиват селата, утре ще е града

70

Анонимен

преди 5 години

Нали древна Гърция е модела на всички демократи. Хайде да го направим ТОЧНО както е било там - 200 000 атиняни, от тях само 20 000 "граждани". Гражданин е било привилегия, но и задължение. Като замирише на изгоряло - в пълно бойно и във фалангата. Сократ е бил ХОПЛИТ и е участвал в сражения! Сравнете с днешните политици, които са винаги някъде далеч. В такава демокрация ако не си полезен на обществото, нямаш и права. Познайте шумер дали би бил гражданин.

69

Анонимен

преди 5 години

Докога ще търпим електората на политическата мафия и нея самата? Цветанов на рожден ден на Нинова и се хилят като зелки. За патриотичното крило дори не си заслужава да хабя буквите. Слепи ли сте, Неми ли сте?

68

Анонимен

преди 5 години

Бла-бла-бла!Стига сте дрънкали тук!Щом нямаме топки да резнем зелките на политиците,няма защо да се плюнчим.Овчето стадо си плаче за тоталния геноцид!Даже излиза на хорце с тъпани и гайди от радост.Уж било протест.Пфу!

67

Анонимен

преди 5 години

Новина номер 1 с тузем ци, вчера бяха 7 ... усещате ли на къде духa вятъра. А сега си представете 2030г когато населението остане 5-6 млн и от тях 2 млн пенсионери. Почвайте да строите бункери, с тези *** няма оправия.И държавата също си трае така че Бог да би е на помощ.

66

Анонимен

преди 5 години

Кажи ми като си голям патриот правиш ли нещо за тази страна!? Или стоиш по терлици да пиеш ракия? Такива пишман патриоти които викат "българи юнаци" ги знам! Големи смелчаги по софрите и после стоят като мишки скрити! Предатели на родината са точно тези които не си мърдат гза за нищо! Много си елементарен и ограничен мой човек