10

Анонимен

преди 5 години

Купете си ток от вятърните централи на колегите бизнесмени. От Гинка Енергото си купете ток. От Валю Топлото. Софраянски има слънчеви централи. Купете си от тези честни частници евтин ток. Колеги сте, ще се разберете. За народа оставете енергията от държавните АЕЦ Козлодуй.

9

Анонимен

преди 5 години

Либералният пазар скача, когато е студено и има недостиг на ток. Само бизнесът, който има пари ще се топли и ще работи. Бедняшкият бизнес, просешкият, цървулски биснес ще стои на студено и ще мръзне. Ще чака напролет да се хване за зелено и да се стопли. Дрипльовците, които се имат за биснесментета и не могат да си плащат, ще духат да се стоплят.

8

Анонимен

преди 5 години

По принцип енергийните ресурси-енергийни източници и използването им за производство по вид енергийни продукти с определените им физични измерения в единици е монопол първо на обществото след туй на държавното управление след коет на подразделенията за разработване и производство кат вид организация и организации в административното деление на обществото и отговорност с последващ търговско-финансов отчет от реализациите с маркетингови-менажерски операции за правилно осъществяване на дейностите.

7

Анонимен

преди 5 години

ами като е скъпо няма да взимат от "свободният" пазар.то беше ясно че този свободен пазар няма да е свободен.Искам да си направя соларки и да продавам, мога ли? не защото в най добрият случай ще ям бой.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6 За Борисов 1 и 2 ли питаш?

5

Анонимен

преди 5 години

Къде са предните правителства ,като продаваха квотите на България за вредни газове?

4

ognyanz

преди 5 години

Сега не били доволни от либерализацията на пазара. А къде са Теменужка Петкова и другите герберски "експерти", които с пяна на уста обясняваха колко либерализацията е полезна. Сега пак бат' ви Бойко (човек с пожарникарско образование) да ви оправя. Това е потенциала на гербаджиите, това могат.

3

Анонимен

преди 5 години

И кво сега, представителчетата на Мутро-Олигархията чакат отново Цар Тиква да разпореди сваляне на цените на тока.И това ако е държава ...А къде са институциите, защо взимат заплати.Ама оня смешния Иликтричката, на пенсионна възраст ...

2

Loyko

преди 5 години

Sega Ahmed Dogan shte balansira cenata na toka....Proverka i sledstvie shreshtu nego sled min 10 godini...Neka mine davnosta parvo....

1

Ахмак

преди 5 години

Глупости. В учебниците го пише - пазар на електроенергия е равнона провал. И добре че е държавта иначе сега цената на тока щеше да е 5 пъти над сегашната. Сега поне държавата успява да регулира нещата.