18

Аристотел

преди 5 години

Умна жена. Жалко, че са малко тези като нея.

17

Анонимен

преди 5 години

Не искам никакво съвместно съжителство с африканци и араби и всякакви подобни. Да си стоят в Африка и Азия, както и белия човек да си стои в Европа и да не пипа кошера с оси наречен БИ. Всяка жаба да си знае гьола. Какво е това да се тътpят някакви чак от Пакистан и Афганистан в Европа. Бежанци били. Не мога да повярвам колко са изкукали т.н. евролидери. А Германия е причаната за това бедствие с тяхната безмерна алчност, населението им застарява защо прoсто да не го подменим? Ненормалници.

16

do liberal

преди 5 години

И какво стана с Месопотамия.Дойде първия мулти култи -елинизма на Александър .След два века от тях нищо не остана и залязаха бевъзвратно .Извода,дойдат ли някои да ти правят омесване ,смесване и т н всичко е провал чрез свободно движение на хора ,стоки и капитали и култура. .То е казано ,сложиш ли капка катран в меда и край вече.

15

Либерал

преди 5 години

Расисти като Льо Пен и подръжниците им няма как да разберат, че мултикултурализма ни прави по-силни, а човешката цивилизация води началото си в Месопотамия. Европа е това което е благодарение на Близкия Изток, на шумерите, на финикийците (от където идват парите и азбуката), на египтяните, на персите. Европа е продължение на човешката цивилизация, а не нейно начало. Заради тази националистическа реторика и тупане в гърдите колко сме велики, Европа преживя две световни войни и се събуди в руини.

14

Оруел

преди 5 години

Наслаждавайте се на свободата на изразяване в интернет докато все още можете. Готви се ново министерство на истината и скоро ще се наложи зверска цензура. За вождове като Меркел и Юнкер само хубави неща ще четете и пишете, а за враговете на либералния комуницъм - само лоши. Голямата болка на глобалистите е, че все още не са наложили тотален контрол над интернет, както е случая с медиите. Добре дошли в ЕСССР.

13

Анонимен

преди 5 години

ПРАВА Е!А нас от години ни изнудват не само да търпим и толерираме, но и да плащаме издръжката на етнос, носител на АНТИкултура, коренно различна от нашата култура.ДОКОГА? Докога ще търпим?!

12

Анонимен

преди 5 години

Нацията я правят хората. Когато половината мюсюлмански свят се пресели в Европа, тогава и ЕС ще се превърне в кoчината от която бягат. Гена и етноса има значение за IQ на населението. Създателя на ДНК го каза. На Запад се провежда политика по подмяна на европейския човек. Това е планирано и е най-голямото престъпление спрямо християнската цивилизация. Не съм фен на Льо Пен, но е напълно права и я поздравявам за смелостта. Ако нещо не се промени, катастрофата е въпрос на време.

11

Спасението

преди 5 години

*** - Тръмп - Пен, плюс Орбан

10

Анонимен

преди 5 години

Мултикултурното общество е възможно само когато има тотален контрол.Камери навсякъде,микрофони ,чипове тотално следене.

9

Анонимен

преди 5 години

Медиите са контролирани от богатите мултинационални корпорации. В техен интерес е смесването на хора и приема на нелегални пpишълци да продължи защото така печелят от евтина работна ръка. Вярно е, че преди години Меркел и Саркози казаха, че мултикултурализма се провали. После същата Меркел прие милиони нелегални "бежанци". Какво ви говори това? Че тези хора са контролирани, те нямат независима политика, не са държавници, а пионки. Корпорациите имаха нужда от евтина работна ръка и я натиснаха.

8

Анонимен

преди 5 години

Този вестник пропадна като вестник " дневник". " Блиц" е най демократичния но се пишат откровени п ро с то ти и

7

Шопа

преди 5 години

Къв а тоа таласъм?

6

popa ot razgrad

преди 5 години

права е...

5

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

Dinastiyata le Pen....Edna delta, KOYATO mamu 50 godini francuzite...

4

Анонимен

преди 5 години

Ей, изпусна я Волен тази жена-огън!

3

Елемаг

преди 5 години

Ако можеха,от редакцията на Dnes.bg и нея биха цензурирали!!!Кофти му е на редактора и го сърбят пръстите,да и изтрие речта ,ама не може :)

2

Анонимен

преди 5 години

Меркел и Саркози също обявиха Мултукултурализкура за провалил се. Проверете 2010 мисля че беше. След това някой им мушна пачка в джоба и се почна нов медиен цикъл където да се промие обществото в друга посока. Разберете че медиите са най-големия враг заедно с мулти-култи булшита. Те успешно управляват мозъците на достатъчно хора и съответно изборите когато им дойде времето, докато се усетим. Без медиите на негова страна един политик е загубен. Те са реална власт която уж е на страната на хорат

1

Анонимен

преди 5 години

Смела жена.