21

Браво....

преди 5 години

Браво боче.Браво диктаторе мой.Не забравяй и с това да се похвалиш !!!

20

Само минавам

преди 5 години

Едва ли на някой от висшестоящите му пука от вашите коментари :)

19

Анонимен

преди 5 години

Време за спане или за действия

18

Анонимен

преди 5 години

Закрилата.полицията.къде са законите да не би да са се скрили.

17

Анонимен

преди 5 години

и както продължения - БГ-тата са дошли по тези земи преди 13 века .Вероятно ще ги има още 1 . Ако изчезнат - със сигурност няма да спре да изгрява слънцето .

16

Анонимен

преди 5 години

Е какво толкова .Това са нормални процеси . Всякакви народи , идват и си отиват от тая планета.Природата не и пука конкретно за БГ-та , роми или каквито и да е.Нейните закони са могъщи - парчето земя принадлежи на този който се възпрозивежда и оцелява .

15

Анонимен

преди 5 години

Свиквайте, това е бъдещето на жалка гербава България!След 15 години днешната й дъщеря също ще започне да ражда, а до тогава майка й ще е родила още поне 3-4 пъти!Като нея са хиляди!Направете си една геометрична прогресия, да видите какво ще стане със страната ви в съвсем близко бъдеще...

14

Анонимен

преди 5 години

Това с раждането от дете си е направо криминален бизнес.

13

Кой

преди 5 години

Детски за майки над 18 години!!!Да видите как ще си свиват сърмичките и няма да се множат на по 14 години!

12

Зозо

преди 5 години

Герб електоратът се реплицира усилено преди изборите.

11

Лесно е

преди 5 години

Ромските "сватби" се чуват отдалеч. Веднага да се прави проверка. Ако "булката" е под 18 г. - съд, затвор и тежки глоби за нейните родители или настойници и за онзи, който се "жени" за нея. Ако и той е под 18 г. - санкции за неговите родители."Булката" и "младоженецът" (ако е непълнолетен) - в социален дом със строг режим, защото ще се наложи да бъдат превъзпитавани. Родителите им да заплащат всички разходи по пребиваването им в тази институция. Това ще намали поне с 90% ранните раждания.

10

Анонимен

преди 5 години

До ГостТезисите за поощряване на раждаемостта от 1967 г. предвиждат мерки, които са примамливи само за катунарки без професия и без доходи. Още тогава е замислено интензивното размножаване .

9

Всяка родилка под 18

преди 5 години

г. - в поправителен дом веднага след раждането. Глоба за родителите или настойниците й. Да се издири онзи, който я е забременил и първо да заплати разноските по издирването му, после съд, затвор и принудителен труд, за да изкарва издръжката на детето.

8

Гост

преди 5 години

До Необмислени меркиНе е е в последните 50 - 60 години, а в последните 30 години с цел увеличаване на електората.

7

Анонимен

преди 5 години

Природата не признава празни пространства !Това не може да го разбере Шкембеджията със суджуците и лумпениадата, която му гледа сеира !

6

Анонимен

преди 5 години

Айде бащата 10 лета в панделата.

5

Анонимен

преди 5 години

никакви детски

4

Анонимен

преди 5 години

Това момиченце след 10 години - при същия акушер!Традиции трябват.В скоро време майки и деца ще учат в един и същи клас. Щото майките повтарят няколко години.

3

179

преди 5 години

Данните за раждаемостта през 2018 излезе. Родените са около 46 000 хиляди ,при умрели над 100 хиляди. Разбрах ,че още етническите българки раждат над 30 години масово а ромките стават майки на по 15, 16, 17 или 18 години. Интересно ми е колко от тези родени са българи ;)

2

Новия световен ред!

преди 5 години

Новите българи се множат. А старите българи се самоубиват.Трябва да се изпълнява плана - до 2050г България да е под 5 милиона.Гарантирано от БСП, СДС, ДПС, НДСВ, ГЕРБ, САЩ, ЕС, ООН, СБ, ОО, и стотици НПО-та!