Дразнещо елементарна рецепта! Не използвайте майонеза!! Тя е вредна - съдържа хидрогенизирани растителни мазнини. По-добре дресинг от зехтин и горчица. Може и с пресен босилек към магданоза.
сега си направих, сложиш 300 грама шунка, 12 яйца и една кофичка майонеза, вече я изядох, леко предястие към свинските пържоли...
аз с по-малко от 12 яйца и 200 грама майонеза те я правя, щото иначе не ми стига за едно ядене.
да си чувал случайно, че холестерола е полезен или щото немаш нищо у тиквата, верваш на медийни учени?!
Това е всичко друго, но не и салата. Свари си яйцата, нарежи си шунка и си яж, хем по-лесно, хем по-полезно.
Рецептата Dnes: Салата с варени яйца и шунка