75

Американ

преди 5 години

До ПрограмистЪт 69:Брато, дразниш плебса.Все пак програмирането не е за всяка уста лъжичка.

74

Американ

преди 5 години

Заблуждаваща в прекалено много отношения статия, точно по акъла на Зелка Василева.Александрия Окасио-Кортес е много отношения глупава, но със сигурност е много полезна за демократическата партия, по начина по който Тръмп е полезен за Америка. Да са живи и здрави и двамата.

73

Никола

преди 5 години

Що за отвратителен пупилизъм? НПО ще казва, че само 1% от богатството на Безос се равнява на годишният дял на пари за здравеопазване в Етиопия?Просто абсурдни и несъпоставими неща!

72

Додо

преди 5 години

Цялата статия е еманация на глобализъм, сатанизъм и луциферианство, чиято рецепта за успех е разгарянето на най-ниските човешки страсти - алчност, сребролюбие, завист и гледане в копанката на другия! Мантрата за "равен резултат за всички" е мантра сатанинска, долна и комунистическа!

71

Handel

преди 5 години

До ГЕРБ forever: А кебабчета ще има ли? И ако може една банка да ми запазите.

70

Че те Евреите

преди 5 години

До ПрограмистЪт"Повече от половината от тези богаташи са в ИТ биснеса..."всичко друго го изнесоха в Китайв САЩ 80% от работните места за в "услугите" - касиери, сервитьори, бюрократи (който се уреди) и хотелиери - това остана от икономиката на САЩ след "глобализацията"

69

Овчар

преди 5 години

До РаботодателРобите днес са господарите утре .... дано да не те изядат прасетата

68

евреиски троле

преди 5 години

До AcOrP"А тези учени с нобеловата награда какви заплати получаваха години докато направят въпросното откритие ? А колко милиона въпросният институт инвестира в техника за да могат да направят това откритие?"получават по 55 000 канадски на година плюс хонорари като пътуващи латерни по университетитеинститута е инвестирал безумните няколкостотин хиляди долара - за мизерното оборудване на лабораторията им и за отоплениесега ти ми кажи защо евреите от Уол Стриит получават стотици милиони !

67

ГЕРБ forever

преди 5 години

Гласувайте за нас! Следващият мандат обещаваме да потопим целия български народ в рахат и удоволствия до откат!ГЕРБ ще спечели изборите и всички ще живеем царски.

66

ПрограмистЪт

преди 5 години

Повече от половината от тези богаташи са в ИТ биснеса...

65

Анонимен

преди 5 години

Бай Безос през 1993-та даже не е бил милионер. А до ония ден преди да се разведе имаше вече 130 милиарда. Кой разправя, че не можело?

64

Анонимен

преди 5 години

До РаботодателДали ще е капиталист или партиен секретар то разлика няма.

63

Анонимен

преди 5 години

До AcOrPЕй ся ше видим макензито Безос за колко време ше ги похарчи 75 милярда.

62

AcOrP

преди 5 години

До ПичА тези учени с нобеловата награда какви заплати получаваха години докато направят въпросното откритие ? А колко милиона въпросният институт инвестира в техника за да могат да направят това откритие? Замисляш ли се ? Не сме 14-ти век където в гаража да си спретнеш 1-2 експеримента и да направиш откритие. 21-век за да има прогрес са нужни огромни изчислителни ресурси които струват много много скъпо... Тези пари идват от инвеститори, които поемат целият риск и или печелят или губят.

61

AcOrP

преди 5 години

Га поръчваха на блек фрайдея епъл телефончета от амазона не реваха бедните... да ги ужалиш. Ама лесно да се гледа в чуждата паничка. Богатсвто и пари са две различни неща.... Безос има 139 милярда защото Амазон се оценява на толкова пари и съответно той има толкова акции. Дали може да ги продаде изобщо е друг въпрос. Дори всичките пари и богатства на тези 26 милярдера да се вземат и да се раздадат на тези 3,8 милярда души те ще ги похарчат за точно 1 месец...

60

Анонимен

преди 5 години

Кучето си лае, керванът си вървииииииии...

59

Работодател

преди 5 години

Капитализма е супер. На моите им плащам малко. Ако не са доволни ще си намеря други. Капиталистите сме господарска кaста. Ние караме скъпи коли, спим с красиви мадами, обикаляме света и живеем в скъпи палати. А вие сте ни робите. Ние го знаем, вие го знаете, всички го знаят. И най-якото е, че нищо не можете да ни направите. Защото ще се озовете на улицата. Ние контролираме капиталите, ние контролираме средствата за масова комуникация с които ви убеждаваме колко добре за вас е да сте ни роби!

58

Victimized

преди 5 години

Стига сте пробутвали държавния капитализъм по времето на СССР като истински социализъм. Истинския социализъм е когато ние като общество се разберем да плащеме N на стойност данъци, те да отиват за подобряването на нашия живот. Не да спасяваме банки от фалиране, не да финансираме военно промишления комплекс за да води измислени воини. Нормално ли е талантливите и работолюбиви капиталисти да фалират целия свят, и след това да се вадят пари от данъци да им спасяват ненаситните ди*ници!!!!

57

Анонимен

преди 5 години

Собака на сене - сама не ест и другим не дает.

56

Анонимен

преди 5 години

Какво пречи на богаташите които имат 100 милиарда да си заделят 30 милиарда и останалите да ги дадът в помощ на по-бедните. Зарежете ги приказките че ако работиш ще станеш милионер дори ако живееш в пълна мизерия. Такива са единични случаи. Масовката е важна. Роба си остава роб. Роби сте и вие ама сега седнал *** като английски лорд да защитава капитала и масонството.