156

конспирация

преди 5 години

Има тайно общество в страната което използва поредния президент за усвояване на милиарди. Всичко е режисирано с години. С П. милиарди за атомни централи и газопроводи. С Пл. милиарди за саниране и магистрали. С летеца, милиарди за самолети. Майсторите на манипулацията играят сложни схеми на шахматаната политическа дъска за да си прибират милиардите , манипулирайки обществото. Това са сложни политически игри и финансови схеми.

155

Анонимен

преди 5 години

Идва време разделно...много е тъжно,но..няма кой да спре това..

154

столичанин

преди 5 години

До lekarПърво се научи да пишеш! И не бери грижа за нас, най-напред ти ще бъдеш "оправен", защото си по-близо!

153

Бай Оня

преди 5 години

До Боне, всичко хубаво, но без любов към Русия! Стига са тая любов и признателност, те винаги са играли срещу нас и за поощрявали враговете ни - омразната Сърбия! Скоро Путин беше при оная сви-ня Вучич, *** дано сръбското сви-не!Уважение и прагматични отношения да, но любов и признателност никога и за нищо! И Освобождението им беше закопаване и разкъсване на българската нация, свършиха тъй некадърно, че ни осакатиха завинаги.

152

Алекс2

преди 5 години

Да ги изгонят от Балканите ? А какво търсят тук американците бе аланкоолу !

151

Анонимен

преди 5 години

До lekarНе ви остава нищо друго освен да плашите с Турция за да съберете, някой глас на изборите.

150

Анонимен

преди 5 години

то това се прави от край време бе томов!!и затова и тук сме така зле!!първо да ги изгонят , после техните хора да махнат, после свои хора да сложат......! демократизъма е това ! няма мърдане!

149

попа за топа

преди 5 години

без да плювате на русия не можете да живейте се.ре.те на чинията която ви дада русия да ядете без божници сте вие българите

148

lekar

преди 5 години

Накрая, някоя сутрин ще 4уете , 4е валията на Одрин ,заедно с одринския гарнозон са в София,,,след като заременят жените ви,,,а може би и вас столичани , ще разберете, че Генерал Радев е бил прав за много неща,,,

147

Хамерикан

преди 5 години

Да гонят рускоте пияни сви.не от Балканите,само разединение и интриги подклаждат! Да си стоят там в Евразията!

146

Анонимен

преди 5 години

Трябваше да сторят това още 90-те години.Да престанат а се мотат, а да действат.

145

а знаете ли ?

преди 5 години

Знате ли кой е татко му на тоя?А проверете и ще разберете що за птица е тоя лаладжия.

144

Боне

преди 5 години

*** са на изчезване! Младото население не е загубено та даде фира за евроатлантически ценности разбирай содомия, гей движения, третополови извращения, педофилия, зоофилия и некрофилия, пошлост, егоизъм, вулгарщина, простащина, наркотична зависимост и лицемерие всичко това което предствляват гореописаните ценности. Българин може да се нарече този който е възпитан , културен,гордее се с миналото си, оказва помощ на ближния си носи в сърцето си любовта към Русия и ненавижда евратл. ценности

143

Гошо

преди 5 години

е сега нали ни освободиха

142

Анонимен

преди 5 години

Сетих се,че преди няколко години се коментираше,че в Турция има заводи в които произвеждат F16 та досетете се,че тези дето ще ги купят ще са турско производство.Мисля,че няма нужда да се питаме между турското и шведското кое е по добро.

141

Анонимен

преди 5 години

До РусонефилНяма да се преборим с партийната каса на Коминтерна ат 1919г.

140

Гoшу

преди 5 години

Колхозническото влияние ще изчезне, когато измрат всички дърти пенсионери-путинoпитеци и остане само младото, прозападно поколение. Тогава никой няма да ги бръсне онези феодалните азиатци за нищо и няма да имат никакво влияние повече в България. Тогава и *** ще го бутнем и ще си построим някаква съвременна арт-инсталация, като сегашната на мястото на мавзолея на Гошо тарабата :))))))))

139

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДокато ги мразим турчаците, няма да ни освободят американците!

138

Анонимен

преди 5 години

До МдаНали турчаците са съюзници?

137

Анонимен

преди 5 години

До не било в тикваОсвен да ни ръсят с бомби за друго не ги бива!