5

futurehealth

преди 5 години

Болестите и болните постоянно се увеличават!

4

Додо

преди 5 години

Най-голямата заплаха за нашата Бяла раса и Християнска цивилизация е юдеоционисткия Кабал, който има за цел нашето пълно владеене и контрол и работи ден и нощ без подбор на средства и методи да го постигне! Разбиването на етнодържавите, чрез преместването на териториите им огромни маси хора с ниско IQ от 3-я свят, индоктринирането на марксистки идеи в образованието, разбиване и подменяне на семейните ценности с морален упадък и разврат са само част! Резултатите са вече налице!

3

Анонимен

преди 5 години

Всички ще умрем.............спокойно...............кой от рак, кой от инсулт или инфаркт!!!Смъртта е висша форма на справедливост!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Вирусът ГЕРБ.

1

бай Тъпчо

преди 5 години

Значи най-голямата заплаха е алтава докторка да имаш бе.Лани преди коледа викам-чакай да ида на докторката да са видим за края на годината.И отивам, чукам на вратата и влазам а дакторката шепнейки вика-Влизай, затваряй вратата и лягай на кушетката.Аз са огледах и шепнейки и викам-Ами да заключвам ли вратата бе...Пък тя като ми размаха пръст и вика-Абе гласът ми е прегракнал бе...Виж го ти какво му са прищяло на дрътия...Еййй, много *** хвана срам бе, ша я сменям аз нея и доктор ша си търся