12

TotenKopf

преди 5 години

Ама той е бебе :)

11

ДДТ

преди 5 години

Е,лека нощ на всички мечки и мечоци! В нещо и ние да сме между най-развитите страни. Дано ,докато спят ,много хора разберат ,че ще оцелеят само ако живеят заедно с животните в един свят.

10

тТт

преди 5 години

Мечокът Гошо, на влаха, който даваха от "Ничия земя" по НОВА, е починал 05.2018. Така че защо искаха да го водят да го види... Поредната журналистическа неосведоменост.

9

Каменов

преди 5 години

Да добавя, че Мариана е най-старата мечка в България. Мисля, че я бяха прибрали от зоопарка в Шумен, в плачевно състояние и много хора се съмняваха, че и остават повече от 2-3 години...от тогава вече минаха 10! :)

8

Реалист

преди 5 години

До тук ни докараха 45 години комунизъм,да съжаляваме че не сме мечки

7

5йфкбх

преди 5 години

Гледах и аз човека с мечката по нова. Вижда се добър човек с хубав характер, ако бяха и днешните роми такива, нямаше да имаме проблем.

6

Аз

преди 5 години

Браво! Много интересен разказ за мечките. Стимулира ме някой ден да отида и да разгледам парка.

5

Да добавя

преди 5 години

Чел от рода глупости за плодовете и телевизията. Някой ще каже имахме 2 канала. Те и в Америка да не мислите, че имаха 1000 канала, тогава технологията и станциите не бяха толкова развити, че да има повече от 4 канала и да се вместят в малкото честоти. Бананите бяха в минимални количества и 90-те години почна голямото им отглеждане, за който банани страдат винаги платените драскачи.

4

Да добавя

преди 5 години

Да добавя към колегата от долу. В това лошо време имахме всичко към, което сочим сега на запад. На всякъде беше чисто, нивите засяти, градовете бяха оживени и в пъти повече хора, все едно тогава бяхме с десет милиона повече, сградите не бяха надраскани, не се чупеха спирки, мантинели и колчета, а плочките здрави и не хлопаха. Предприятия за каквото се сетиш. 1988 година България е на 25-тата икономика в Света. Имахме всичко за което сега, сочите за запад и цъкате с език.

3

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Извод: времето на социализЪма в НРБ е било много благодатно за мечкадари и подобни тям. Не такова, обаче, е било положението на хората в НРБ!

2

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

А, мечкадарят от село Ягода е Човек макар и от малцинствена група.И знаете ли защо е Човек ?! Защото е продукт на една друга епоха и на една друга система ...Та, този *** влах мечкадар каза една истина - по времето на "лошия" социализъм с мечката е спечелил пари за нова "Волга" и жилище в Бургас ...Също по онова "лошо" време е изучил децата си ...Да не говорим, че в онова "несвободно" време на тоталитаризма са му позволявали да качва мечката във влака и автобуса. Нещо немислимо днес ...

1

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Вчера в предаването "Ничия земя" по НОВА историята на един мечкадар от село Ягода Старозагорско ме просълзи.В извратената система на евроатлантизма и псевдодемокрацията демонстративната грижа за животните прикрива тоталната липса на грижа за хората ..Е, има групи, които са изключения и за тях се полагат много грижи ..Въпросът там е дали изобщо става въпрос за хора ... :)