6

TotenKopf

преди 5 години

Пари има за всичко, но много се краде, това е простата истина.

5

Анонимен

преди 5 години

България се превърна в скапана държава защото няма пари. А няма пари, защото запада и открадна пазарите. Например, Германия спря Южен Поток за да ускори северен поток. Но с това подари южния на Турция. И не им пука. трябва да спрем да купуваме френски и немски коли. Както и английски и американски, защото те спряха Белене и Южен поток. А нещастния *** се радва на голфа и ренцето като на бананче... Ако Северен поток 2 стане трябва да се забрани вноса на германски и френски коли в България.

4

гп

преди 5 години

Защо България се превърна в толкова напълно скапана държава :( Защо? Ще се оправи ли някога? Всичко е станало толкова жалко, тъжно, опасно и депресиращо. Когато растях (родена съм 1988) детството ми беше щастливо, хората бяха други, изведнъж всичко се промени и пропадна напълно. Не разбирам как е възможно да сме се превърнали в толкова скапана държава на този етап!

3

Една българка

преди 5 години

До софиянецСкапан регион защото управляващите го направиха такъв По нищо по природна красота не отстъпва на другите региони Колкото до червената бюлетина отдавна се гласува за МАФИЯТА другата по опасната червена бюлетина В смяната на системата е Истината

2

Анонимен

преди 5 години

България трябва да се обработи със стабилно термоядрена бомбардировка, да се изчака 200 години и да се започне от 0-та... Друго решение не виждам.

1

Един от Северозапада

преди 5 години

До софиянец Шопе, на кого да вярвам вече? На теб, или на другите шопи, дето казват, че гласува целия северозапад под строй за червените? Шегувам се, разбира се. Прав си.Но и Шопландия масово гласува за шайката, нали знаеш?