24

Анонимен

преди 5 години

А в същото време на територията на Бг беше осъществен терористично завземане на либийски кораб собственост на държавата Либия.А бг полиция и прокуратура гледат в цепката на Боко-тиквата и ни дума-ни вопъл-ни стон.Айде стига че ми писна от глупостите ви!!!

23

до кога мигрантски

преди 5 години

АРЕ БЕ КОЛКО ЩЕ ГИ ТЪРПИМЕ ТЕЗИ ОЩЕ ДА ГИ ХРАНИМ И ПОИМ А ТЕ ДА НИ МИСЛЯТ ЗЛОТО!?!?!?!??!?!!??!

22

Анонимен

преди 5 години

Вчера баце се среща със Сойлу който е турският вътрешен министър, днес арестуват кюрдски терористи.

21

Анонимен

преди 5 години

А защо премълчавате, че сирийците са кюрди?

20

Анонимен

преди 5 години

А сега трябва да потърсим тези,които са им осигурилизаконно пребиваване в страната.Не трябва да са анонимни.Защо са застрашили сигурността на народа,които ги издържа?

19

Анонимен

преди 5 години

Значи, въвеждат ,,Таен арест" да не уведомяват близки и опазят секретността, а тук сами вдигат врява! Смятайте колко е тероризъм!

18

Да се направи списък

преди 5 години

на всички сирийци, семейства, женени за българки още като са следвали ; също и децата им: с какво се занимават; как живеят.Има завършили военно у-ще Шумен и др., които не работят, а жените им ги издържат.Няма аз да давам акъл има хора, които ПОЛУЧАВАТ заплата за тази работа.Не искаме да приютяваме в РБЪЛГАРИЯ терористи, "спящи клетки" и да се хвалят колко добре си ЖИВУРКАТ в България.ЗАЩО са дошли тук, а не отидат в Русия- която ги "освобождава'???

17

Искаме да знаем

преди 5 години

имената, кога са им дали ПОСТОЯННО гражданство на теи сирийци, работили ли са_Също и на другите 3-*** с временно пребиваване ПРИЧИНА? Имената на българката.Тъй като сме СЪЗНАТЕЛНИ бълг. граждани,работещи,плащащи,искаме да знаем КАК са превозевали тези 100 и повече коли?? На границата не ПРАВИ ли впечатлени на МИТНИЧЕСКИ СЛУЖИТЕЛИ?НЕВЪЗМОЖНО Е!Това са ШЕСТ души само! Да се разкрият дни и смени: КОЙ е бил на смяна при тези 100+ коли? Изглежда има също престъпен между сирийци "горките'+ държ.слу

16

Е-е-е, а стига де

преди 5 години

Политиката която водят ГЕРБ, а именно : Безгранична поддръжка на най-терористичната държава САЩ, безусловно провокира миролюбивите хора по света.Там където стъпи армията на САЩ, се леят реки от кръв, а избитите невинни нямат брой.Само ЕДИН пример: САЩ са единствената страна в света, употребила ядрено оръжие И ТО СРЕЩУ НЕВИННИ хора!БЕЗ КОМЕНТАР!

15

12

преди 5 години

Аз, че не ми стига акъла е вярно, но ти като си малко по умен, защо не се сетиш какво съм обяснил?

14

Анонимен

преди 5 години

Къде е Кристалина Георгиева да ни обяснява как нещастните сирийци ще ни обогатят генофонда?

13

до 12

преди 5 години

Хакерство против демокрацията, а *** че си тъъъъъп, двугънков, наркоманизиран, с меки китки плъх

12

Анонимен

преди 5 години

Снощи в просъница по Нощен хоризонт сякаш чух, че вчера сме екстрадирали за САЩ руски гражданин, издирван от американците за хакерство против демокрацията! В дневните емисии и тук - тишина!

11

!!!!!!!!!

преди 5 години

Съдът в тази държава не е български, прокуратурата също ! Те действат само тогава когато има заплаха за господарите им отвън. За НПОтата които си прехвърлят пари и плащат на ромски организации за да ни избиват, не им пука. Не им пука и ,че социалните взеха да отвличат български деца и да ги продават, а ромските се множат по колиби и бърлоги. Не им пука и че онези в парламента прогониха и избиха милиони българи. Интересуват се само от парите на САЩ и ЕС убийците които идват отново чрез НПОтата и

10

Наблюдател

преди 5 години

Така пуснахме навремето ромите на катуни в България. И същите те сега си имат държава в държавата и налагот своите правила на всички. Така сега влизат на малки групи арабите. Те ще също ще създатат държава в държавата и ще налагат своите правила със сила. Бъдещите поколения ще имат много проблеми с арабите.

9

!!!!!!!!!

преди 5 години

Герб взеха 2 милиарда този месец заем и ги прехвърлиха по джобовете си заедно с фашизираните патриоти. С това ще тероризират дълги години внуците ни дори. За тях каква ще е присъдата ?

8

Анонимен

преди 5 години

За нас непросветените това е пълна простотия. Сега, ДАНС нещо е научила, ама достоверно ли е един господ знае. А парите а какво ще се използват може да се установи само когато получателя се залови да организира атентат. А в Сирия в която всеки се бие срещу всеки и западните държави си имат местни милиции как да де установи. Тая работа в един процес ще се разсъхне.

7

Анонимен

преди 5 години

Обвинения и за тези които ги пуснаха в страната ни, слугите на САЩ и ЕС терористите ! Или тях народа да ги съди пак ? Ще , ЩЕ спокойно

6

Анонимен

преди 5 години

Просто са се разплащали за каналджииските услуги! Модерните хора така работят! Парите им са в банките, кой ще носи в себе си да го претрепят и оберат през толкова престъпен маршрут?

5

Анонимен

преди 5 години

А НПОтата които плащат на *** да ни тероризират и на " медиите " да драскат глупости срещу българите и държавата, и прокарват истанбулски конвенции защо не са ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА, ТЕРОРИСТИЧНА ГЛУПА И прокуратурата не ги наблъска всички в затворите ?