73

Анонимен

преди 5 години

Боряшник и самолет са много лоша комбинация. Пак добре, че потомците на Великата Орда са се забавлявали над океана а не върху някой град.

72

Сикорски

преди 5 години

Русия ограбва и е ограбвала България и е враг толков ли сте *** та данеразберете ,Украйнците са по народ от нас и ще бъдат докато между нас има толкова обременен народ , радва му само това че будните стават все повече и повече. Само да вметна че имам 7г служба в БНА ,5 от които военна академия така че много добре знам какви *** са .За щастие не живея в България от 22г . искам да се върна ,но как при толкова заблудени хора какво да правя там.

71

Горките момчета!

преди 5 години

Да почиват в мир и светлина+

70

Анонимен

преди 5 години

Имат проблеми с Американците ами да се оправят с тях Що водят война срещу нас дето нищо несме им направили .Гледа пуснали сме там ру *** някакви Алфи Бети с 20 наркомана да плюят цял ден . Или оделяме 20 милиона на година за *** Хванали сме някаква човешка *** като Волен да им лае из сумата.Или имаме резентура в беларус Да им обесбява че в питер са татари Щото русия има такава в Македония Ай сиктир с руските бо,,клуци колкото повече пукнат толкова по добре

69

Анонимен

преди 5 години

Винаги е приятно като вража държава губи хора и техника .Не ние в Бг започнахме хибридна война не висим цял ден в русия да им пюем *** и Утека а московските бля,дове

68

ГЛУПАКО !

преди 5 години

До До Сикорски"А ти, ***, на когото турският народ е братски"знаеш ли че и Турците и ние имамем общ бог - Тангра, турците го наричат Тангри !!!Преди 1000 години Турците и ние сме били един народ ! След това нас ни покръстват ан Турците ги помохамеданчват.За великата империя Тартатия чувал ли си !?ЕВРЕИТЕ ВИ ЛЪЖАТ КАТО МАЛКИ ДЕЦА !

67

Русия=Психиатрия

преди 5 години

Това може да се случи само във Русия. Катастрофа между 3 самолета едновременно - два отиват на дъното а третия изписан за части. Да не са тренирали някоя дивотия за парада на 9 Май?

66

Анонимен

преди 5 години

То си личи че си дърт партиен агитатор като незнаеш че ф 104 е експортната версия на ф 111

65

До Сикорски

преди 5 години

Този Сикорски не беше ли руски авиоконструктор, който не беше съгласен с болшевизма и замина за САЩ? И там създаде първия въртолет? А сега има фирма, която носи неговото име и прави най-успешните щатски хеликоптери.А ти, ***, на когото турският народ е братски, знай, че Су-34 е великолепен самолет, показа го в Сирия. Подозирам, че инцидентът е станал заради типично руското "лихачество", защото са луди глави и се перчат кой е по-смел! Или както казват янките: "Oh, these crazy russians!".

64

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 68"Трудно може да се измисли нещо по-гнъсно от това да се радваш на смъртта на някого."Русия води гадна хибридна война срещу България, тя в момента ни е най-големият враг. Всеки се радва когато врагът му губи.

63

Анонимен

преди 5 години

Днес и някакво хеликоптерче разбили уж без жертви ама кой ли им вярва на МОРФ

62

Анонимен

преди 5 години

То добре че някаква рибарска гемия извадила единия че ако чакаха аварино спасителите на космонавтите щяха да са четири чувала груз 200 сега само 3

61

Русия=Психиатрия

преди 5 години

Само да не катастрофират във някой Посейдон Р-8 над Черно море тези некадърници и да предизвикат 3-та Световна война.

60

Анонимен

преди 5 години

То цирка МОРФ ръсеше глупостите ... По едно време ни оверяваха че единия сам кацнал въпреки че пилолота и огняря скочили

59

Анонимен

преди 5 години

Тренирали са таран и тренировката е била успешна на 100%.

58

Анонимен

преди 5 години

Няма нищо. Руские бабы ще народят още пилоти, а манифактурата на Сухой ще направи още няколко Сушки.

57

До61

преди 5 години

Ей на този език не му намери място....

56

Един

преди 5 години

Тренирали са колко близо могат да облитат краварски кораби и самолети.....

55

Сикорски

преди 5 години

До Тотален. Значи бил е f104g ne f104 различно оборудване са имали главен фактор е бил лошата подготовка на пилотите и различните климатични условия между Германия и Аризона където са се обучавали пилотите за 300 дни обучение не имало нито една катастрофа щом отиват в Германия се почват веднага. Иначе съм съгласен самолета не е добар ама това е самолет непосредствено след Ww2 1956г мисля е първият полет.

54

Руска работа

преди 5 години

Вчера излезнаха всякакви новини по повод на катастрафата. Първо пилотите били катапултирали и спасени. Второ единият самолет кацнал сам на летището с леки повреди. А каква се оказа тя?!? Няма оцелели пилоти, няма и оцелели самолети.