137

Анонимен

преди 5 години

До 161Всякакви проучвания и изследвания на населението в света ,показва ,че България през 2100 год.ще има население от 3,2-3.7млн.жители.,сам си направи извода колко ще са етнически българи!За Русия се предполага110-120млн.жители!Даже има сайт към ООН брояч на населението в момента в света ,както и за период 1950до2100г.Русия няма да изчезне ,за България не съм сигурен!

136

поредния

преди 5 години

Разликата между млади и стари не е чак толкова голяма.Както виждате на снимката по-горе бастунат не лъскав.

135

ПИТАМ???

преди 5 години

Защо *** н е *** дума, изтрита от оператора в коментар 163, а ром не е???

134

681

преди 5 години

Така е навсякъде където е минал крака на капитала и либерализма.Защо не беше така преди 89г- естествения прираст беше положителен и на 6-7души работещи тегнеше 1 пенсионер, а сега пенсионерите са повече от работещите! Наложителна е смяна на системата.

133

прераждане

преди 5 години

Просто има масово измиране на недъгави индивиди. Българите в Европа се размножават с изпреварващи темпове. Тук останаха онези дето протестираха срещу Валери Симеонов.

132

но пасаран

преди 5 години

Комунистите първо заграбиха имотите на българите. След това ги напъдиха от родината и заграбиха каквото е останало под формата на държавно имущество.Сега се надяват да затрият всичко що е българин.Сега един ме убеждава че не съм бил българин ами тракиец.Няма да мине! Руснаците ще ни изпреварят и ще се затрият преди нас!Баба Ванга го е казала!

131

поредния

преди 5 години

Мъжете в ЕУ имат деца между 20 и 30%.По правилно е да се каже,че "Жените си избират главата и тялото на децата".Закони чрез оръжие и изземване на оръжие означава женска хегемония.Затова и толкова много красиви и грозни неща едновременно.Но на жените не им пука.Те са преди всичко жени,а не някаква националност,някакъв сапиенс или достатъчно еволюирало същество.Просто това което са.Инерция.

130

Наблюдател

преди 5 години

Излиза, че в България е по-добре вече да си пенсионер. Поживял си, взимаш някаква пенсийка, все още криво-ляво има кой да работи. Пенсионерите през 2060-та кучетата ги яли. Цялата държава ще е фалирала и ще се разпродава от Великите сили, за да се покрият сегашните дългове с лихвите. Ще сме първата "празна" държава в новата история, без собствен народ. Който купи България ще определя име, религия, официален език, химн, герб, правителство.

129

Анонимен

преди 5 години

Злобата сред българите е голяма!Какво им пречи на някой ,че има хора на 50 год.с 10годишни деца!Нали те са се оженили навреме и всичко им е по мед и масло!

128

поредния

преди 5 години

Да живееш с жена е същото като да живееш с мъж.Гаранцията да се пенсионираш е 100% повече,но вероятността да повтаряш и говориш едно и също в следващия си живот е също толкова голяма.Скоростта е по избор.Честито пълнолуние.Ако луните бяха две женените мъже щяха да се радват на два пъти по-обилен сексуален живот.

127

Анонимен

преди 5 години

До ГошкоКакъв пък ти е проблемът с мъжете,които стават бащи на 40 години?И моите деца се родиха,когато бях на 40 и 42 години.И съм в по-добра форма от 90 процента от 20 годишните.Ти ако си *** си е твой проблем.

126

поредния

преди 5 години

Всяка еволюция в природата е пирамидална,йерархична система на естествен,който на съзнателно ниво преминава в изкуствен подбор.Иначе казано,някой го прави ,но повечето не знаят.Сиреч вас кво ви *** като няма кво да евете,искате пари от татко и се извинявате,че сте я убили пред прокурор,щото ви е захапала за оная работа....Полски гадател е отговорил на въпроса:Къде да ходят поляците при война?:"Да ида в БГ или РО.

125

патриот

преди 5 години

ДО 2030----БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА ДРУГО ИМЕ ПРОДИКТУВАНО ОТ Г О С П О Д А Р Я КАКТО МАКЕДОНИЯ МАКЕДОНИЯ АМА НЕ СЪВСЕМ

124

Пълни Глупости

преди 5 години

2060 ще цъфти от младо и дейно *** население. Природата го е доказала, изчезва нещо за сметка на това, друго се развива. Така, че нещата естествено ще си дойдат на мястото. Който върви срещу нея бива заличен. Който се подчинява на природните закони, ще пребъде.

123

Гошко

преди 5 години

Като видиш 50-годишни бащи с деца на по 10-12 години и ти е ясно за какви тюфлеци шкембелии иде реч. Хора които цял живот са си гледали рахата и сега на стари години гледат деца вместо внуци.

122

Край

преди 5 години

Радикалната анархо-демокрация ще затрие българите за около 40-50 г. Утехата е че ще затрие либиици иракчани и афганистанци за 20-30г.

121

БАБА КУНА

преди 5 години

ДОСТАТЪЧНИ СА ОЩЕ ДВЕ, ТРИ ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НА МАФИЯТА ГЕРБ И ПОНЕ ПО ЕДИН МИЛИОН ВЪЗРАСТНИ ЩЕ ПОЧИНАТ И ТОЛКОВА МЛАДИ ЩЕ ЕМИГРИРАТ !!!

120

За 144

преди 5 години

Нас ни е имало хиляди години по тез земи Преживяхме и турско и руско тоест ви Да му мисли расииката че велик Китай си иска Сибир обратноМдаа

119

За 144

преди 5 години

Викаш има държави където не се плащат данъци Нещо примерче може ли?Де се въдите такива 80%...знаете какво

118

ПЕНКО

преди 5 години

ЕТО ТАКА СЕ ХРАНЯТ "НАУЧНИТЕ НИ РАБОТНИЦИ" !!! ИМАМЕ ПОВЕЧЕ " ПРОФЕСОРИ" ОТ ВОЙНИЦИТЕ И ПОЛИЦАИТЕ НА УЛИЦАТА !!! ПЛЯМПАМ -МЕНТЯ -Е ПАРЛАМЕНТЯ НИ !!! НЯМАМЕ УЧИТЕЛИ ,НО ИМАМЕ ДОЦЕНТИ И ПРОФЕСОРИ !!! НЯМАМЕ ЛЕКАРИ -ТАМ КЪДЕТО НЯМА ПАРИ ..-ГЛАВНО ПАРИ "ГЮВЕЧ" !?!? НО ВИ ПРЕДСТАВЯМ МОЕТО МНЕНИЕ :" НАШИТЕ ЛЕКАРИ СА НАЙ-НАЙ- В СВЕТА ...И ХИРУРЗИТЕ СЪЩО" !!! САМО В ОРТОПЕДИЯТА Г.БАНЯ ДА ЗНАЯТ ,ЧЕ ЗА ЛУМБАГО/ИШИАС/РАДИКУЛИТОС- СЕ БИЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО В-12 -ЩОТО НЕ ЗНАЯТ ПРОФЕСОРИТЕ!!!!!!!!!