31

Анонимен

преди 5 години

-Докторе какво да правя с тази краста? Да взема да си мия косата а?

30

баба мара

преди 5 години

презастрояването в младост до това води мръсен въздух като тичате поизбори сега видяхте ли какво сте избрали кои ще се съобразява с хората

29

Носталгия!

преди 5 години

При соца улиците се миеха през няколко дни със силни струи вода. Нощем, миячите миеха с маркучи от едни "катушки", които бутаха сами, а като излезеш и случайно си изпуснеш кифлата, спокойно можеше да я издухаш и хапнеш!

28

Анонимен

преди 5 години

За да изляза на "измитата" улица преминавам през една улична отсечка (50-60 метра), осеяна с 4-5 кални езера и всичката кал се пренася "на метеното"! Постоянно питаме общината и отговорът е, че тази улица не е в регулация!!! Улицата е на картата, има си име и номера, построиха 3 нови сгради, но ... не е в регулация! Супер! Познайте как ще гласуваме тази година!

27

anon

преди 5 години

Защо никой не говори за проблема? Замърсяването е от отоплението с трърдо гориво!Не е от улиците, нито от колите.Нали и лятото караме същите коли по същите улици.

26

Анонимен

преди 5 години

Тъй като взех книжка преди 15 години - Какво означава локално платно на булеварда? А по темата : и друг път съм споменавал че живея в едно испанско градче(почти село) и всяка сутрин като отивам за работа се разминавам с общинската "прахосмукачка" минава по тротоарите, по пътното платно, и на 2 пъти засичам водоноската да мие улиците.

25

Анонимен

преди 5 години

Неизмитите улици и тротоари замърсяват 40-50 пъти повече от двигателите на колите, но в същото време днес неизмитите улици замърсяват около 10-15 пъти по-малко от отоплението в най-замърсените квартали.

24

Тъпанари

преди 5 години

Ако бяха толкова загрижени за чистотата на въздуха, нямше да позволяват изначално да ни пръскат от самилетите с тези финни частици..

23

Българин

преди 5 години

Още да вдигнат данъците смотаните ГЕРБ

22

Шопо

преди 5 години

Май накрая ще осъществите далаверата с безплатни климатици за РОМИТЕ ! И ще трябва НИЕ да плащаме още повече тока им !!!

21

123

преди 5 години

Нов метод за пране(крадене) на пари-чрез миене!!!

20

Анонимен

преди 5 години

Въглищата забранете! Ако ви стиска преди изборите. Другото е смешно и няма да хване дикиш

19

Анонимен

преди 5 години

На мен София вчера ми миришеше на запалени кофи за ***, а не на препарати против обледеняване (разбирай сол и луга).Да не би да са мили боклукчийските кофи?

18

Анонимен

преди 5 години

Сетили се! Преди 30г. във Варна например улиците се миеха всяка сутрин. Беше свежо и приятно

17

Присмехулник

преди 5 години

грешката е там, че много повече се прави за мръсния въздух, отколкото за миенето на улиците...

16

Тръба

преди 5 години

Картофка наистина е много загрижена. Веднъж дори се качи на рейса. Дори по медиите я показаха. Беше си направо една мини сензация. Осемдесет процента от двайсетте процента се евакуираха. Тук останаха деветдесет и пет процента, сто процента осемдесет процентови. Закривай!

15

Анонимен

преди 5 години

А кога ще измият паркиращите по тревни площи?

14

Имотната мафия

преди 5 години

идвайте в София да купувате апартаменти. Идвайте че не останаха. По 1800 евро метъра. Като в Лондон и Париж.

13

Анонимен

преди 5 години

Преди 35 всички бяхме на дърва и въглища и нещо повече във всеки град имаше най малко по 5 завода и нямаше проблем....а сега половината са на газ другата половина на климатици и има проблем... българска работа

12

катализатор

преди 5 години

Внасяйте дизели махайте дпфите Мийте улиците и чакайте да се оправи въздуха