10

Анонимен

преди 5 години

Понякога една жена обича някой, който си отива! ,,Но ако се върне, ще го намрази!"

9

ПП

преди 5 години

,,Говорят ми да стъпя на земята Да съм грижовен и практичен мъж А аз желая винаги богато Как крача мокър под неспиращ дъжд...."Поета го е изпатил и обяснил! Коя ще те търпи такъв безполезен мечтател цял живот!? А Радой Ралин бе още по прям - ,,Лодката на любовта в бита се разби!"

8

aa1830

преди 5 години

Защото е жена и защото много често незнае какво иска...!

7

Анонимен

преди 5 години

Само с обич не може да се живее! Тя и без това е до 2 години след сватбата! След като се изживее този детско - юношески момент, Тя се оглежда за свестен и практичен човек! Горкият Ласкин!

6

Щастливо разведен

преди 5 години

Момчета,Има жени, за които трябва да си хвърляш шапката, когато се чупят...Играе ли игрички, прав й път...Принцесата да си търси Принца!

5

Стийв

преди 5 години

Жената е като ***. Не пуска един клон докато не се хване за друг

4

Анонимен

преди 5 години

Жените са в основата на упадъка на западната цивилизация.

3

Анонимен

преди 5 години

Жените по природа са полигамни - те винаги, поддавайки се на своите биологически инстинкти, търсят възможно най-добрия партньор, за да родят потомство, т.е. 1 мъж им омръзва бързо седмица/месец/година и не виждат проблем да го заменят с друг, по-добър в техните очи. Често започват този процес още докато са със стария. Следователно и затова забравят една раздяла в рамките на дни и вече са с нов партньор. На еидн мъж са му нужни поне 6 месеца, за да си стъпи отново на краката.

2

До 1

преди 5 години

Ами вземи си мъж вместо жена, щом мислиш така. А може този мъж и дете да ти роди:-)

1

Анонимен

преди 5 години

Има само два варианта да ви напусне една жена: 1. Не ви обича 2. Не ви обича Вариантът Обичам те, но трябва да се промениш е проверка за пълен идио тизъм, когато се съмнява дали сте само полуи диот или пълен.