82

Анонимен

преди 5 години

На калпава ракета, конституцията й пречи. Да вземем да си внесем цар от Европата?Пряка демокрация, уважаеми. Референдуми по всички важни въпроси и отзоваване на крадливи политици! Мажоритарно в парламента ще влязат парите, за другите е таратора!Иначе и днешната конституция има прекрасни правила, но не се спазват!Социална държава ли сме, или корпоративна? И кой е отговорен за погазваните правила?

81

Хайде

преди 5 години

Хайде, бе, Софиянски, липсваше ми, пиши бързо, та да се почва... Събери сините под едно знаме!

80

ПроСоТо

преди 5 години

макар че мазния,вечно самодоволно ухилен Стефан не ми мдъхва никакво доверие,но...да не съдим преди да видим делата им..

79

ПроСоТо

преди 5 години

похвално,но:-Не я наричайте "Конституцията на Софиянски"!!!!..Моля!Тези идеи НЕ са негови!!!..Отдавна по-умните говорят за тях...и да,дори и на "бг.бг.укоз.нет" беше развита ЦЯЛАТА тематика!..но нека действат!.."Пробния камък" за тях ще бъде доколко целят СОБСТВЕНА изгода,и до колко -просперитета на нацията.Да им пожелаем успех и..да не мислят как те лично ще се облагодетелстват от напъните си!

78

Анонимен

преди 5 години

Искаме си БСП обратнооооооооо,писнахте ни вече,гербери крадливи и тоталитарни!Нека всички през май гласуваме за ПЕС в ЕП!

77

св.св.Маркс и Енгелс

преди 5 години

До бай вълчо от хисаря Че то голямо крадене е падало при вас бре бай Вълчо!!! Ще ни светнеш ли с какъв фураж ги гледахте всичките тия животни??? Баща ти сигурно е карал Беларус и по жътва е бил по схемата-едно ремарке зърно за ТКЗСто,едно за мен в мазата...

76

Ty

преди 5 години

Google плати за всички онлайн работа от $ 16,000 до $ 32,000 на месец. По-малкият брат беше безработен три месеца, а преди месец чекът й беше 32475 долара, работеше у дома четири часа на ден, а печалбата можеше да бъде още по-голяма.посетете...>>> ***.Webjob33.com

75

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

До НАПРАВО ВРЪЩАЙТЕТи направо сбъдна мечтите ми!Та, до 1989г. баща ми произвеждаше по 2-2,5 т. хисарско мерло. Ракия без каквато и да е сега, бандерол о/о 150л. 55*/градуса значи сегашни 200л2-3 прасета и едно теле за Коледа си беше нормално и без данъци2-3 качета туршия и поне 5-6 саръка луканки и суджука си бяха законни ,а, не сега по партийно/ суджукгейт и пр. идиотизми10 кубика дърва имахме ,че и подарявахме на съседите/ законно/5-6 тенекии истинско сирене от помаците.Е' сега що ручаме

74

НАПРАВО ВРЪЩАЙТЕ

преди 5 години

ЧЛЕН ПЪРВИ И ЗАКРИВАЙТЕ ВСИЧКО ОСТАНАЛО!

73

Анонимен

преди 5 години

Тоя е свършил откраднатите пари, явно

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 70Погледни и другите от сороско-седерастата банда съсипала БГ. И те изглеждат така демонично,злото им се е отразило на лицата. Страшни са да ги гледаш.

71

анонимен

преди 5 години

Защо вдигнахте цената на ВОДАТА ТРИДЕСЕТ ПЪТИ ААААААААААААААААААААА

70

Анонимен

преди 5 години

Този трябва да е в затвора до живот. Докато не се вкарат в затовра всичи съсипали БГ никога няма да се оправим,и започнем наново. Кой е недоволен от бг конституция? Крадците ато този и сорос,началника а този тип ли?

69

Старото куче

преди 5 години

Рептила озъбен - Софянски !!!! Тоя *** , пак иска да се закачи за кокала ...ИСТИНАТА Е САМО ЕДНА ---- ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА !!!Народно Събрание от максимум 30 представители !!!Шест Икономико-географски области - проф.икономист Тянко Йорданов ги е очертал мноооого отдавна . Върховенство на Закона Това е , за повече няма място за писане ;) :) :)

68

Кънчо

преди 5 години

Този трябва да изгние в затвора!

67

Анонимен

преди 5 години

Не ви ли прилича на сатаната с костюм?

66

Анонимен

преди 5 години

Мажотарни в провницията е самоубийство, защото там българите са малцинство. ОП, БСП, Воля, СДС няма да имат депутати. Ще останат само ГЕРП в София и ДПС в провинцията и евентуално Евророма.

65

сс

преди 5 години

Мажоритарни избори може да има в два случая, или да няма партии , или да има само една партия. Другото е шизофрения.

64

прав си

преди 5 години

До Анонимен 61В България кражбата е национален спорт,и българина я приема с разбиране!Ако Герб си вършеха работата както трябва,никой нямаше да забелязва кражбите им!

63

Анонимен

преди 5 години

Е то кво излиза,че са от мошеник нагоре.Прав е предишния,нуждаем се от крайна радикална революция за да се променят нещата.Но ние пак се надяваме ,че в Европа ще се случи и нас ще огрее.Няма как да стане вече.Един път те освобождават ,два пъти ,трети път ти казват да правиш демокрация -докога . Българите няма ли да измислят и те нещо за себе си .