19

stilko

преди 5 години

Така излиза че държавата покровителства измамници престъпници от всякакъв вид.на всички е известно кой с какво се занимава и ефект 0000.знае се но се премълчава умишлено ..какво не е ли вярно простотията българска отричам се от това че съм българин .

18

ПОВЯРВАЙТЕ МИ

преди 5 години

Прочеох доста коментари, че виждате ли, народът ни бил *** и затова се хващал всекъ път на въдицата. Да, има го и този момент, ама не е само това! Съвсем отговорно ви заявявам, че тези зад окенана и онези добре гледани западноевропейци не са по-малко прости. ПОВЯРВАЙТЕ МИ. Ама при тях такива измами никой не помисля да се препитава по такъв начин, просто защото ЩЕ ГО ХВАНАТ. И ще бъде съден като част организирана престъпна група! И никаква протекция няма да може да купи с парите си!

17

НЯМА ДЪРЖАВА

преди 5 години

В държава, където Държавата липсва всеки си прави каквото си иска!Само да ви кажа - много от пострадалите от ало измами изобщо не подават сигнал в полицията. Дали от срам или от това, че не очакват решение, не знам. Мо това е факт (преди година един ало апаш си беше признал на десетки измами, а се оказало че само няколко от дях са декларирани от потърпевшите). Къде е Държавата в лицето на Полицията и Прокуратурата? Защо не си сътръдничи с Румънските власти по случая? Къде е превенцията?

16

Анонимен

преди 5 години

До Илко гръкаДа, определено острова на Бойко не е фалшива новина, също както това, че има 500тона злато не е фалшива новина и, че има самолети за няколко милиарда също не е фалшива новина.

15

Анонимен

преди 5 години

Пък после Румъния ни изпреварила.Пенсионерите работят за Румъния!Добре, че не се изнасят тези пари за Русия, че и къщите си щяха да продават.

14

ПО-ТОЧНО!

преди 5 години

Румъния-Молдова-Москва!

13

Анонимен

преди 5 години

Имал бол пари - дал ги!

12

ГЕРБаджийте вън

преди 5 години

До АнонименОт къде човека ще ти даде номера на нотариалния акт бе ***.

11

Анонимен

преди 5 години

Дай ми номера на нотариалния акт на острова на Бойко след като не е фалшива новина?

10

Илко гръка

преди 5 години

За острова на Бойко не е фалшива новина. Във вестниците в Гърция не пишат толкова сериозни фалшиви новини, защото могат да бъдат съдени и наистина фирмата свързана с Борисов е купила острова, но медиите в България не го писаха отговора от вестника.В Гърция най голямата фалшива новина, която могат да си позволят е че някоя певица си е сненила червилото. Защо Бойко не ги съди? Защото е истина.

9

мапуту

преди 5 години

абдали

8

Даааа

преди 5 години

С толкова шашав народец, не се учудвам че Али Реза от Банкя е Началник на държавата.

7

Бойко

преди 5 години

Бойко също не си харчи откраднатите милиони тук, а си купи остров в Гърция и къща на любовницата.

6

да

преди 5 години

няма начин да няма полицаи в цялата схема..и то полицаи от високо ниво в МВР..тук говорим за печалби от стотици хиляди и милиони..бизнес за чудо и приказ,който разбира се без полицейска протекция би бил невъзможен !!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Ами няма да е лошо покрай парите да се махнат и измамниците.

4

Анонимен

преди 5 години

Страх ги е от разледвща мощ на България. :)/

3

Анонимен

преди 5 години

А защо тези парични потоци не се проследяват, а престъпниците залавят. А сетих се, много от полицаите са от кражбохолиците. Те са като ромите = берат си с държавна благословия. Закривай!!!

2

Анонимен

преди 5 години

България има най-много служители на МВР по жители в Европа. Ако искат от МВР могат да хванат всички престъпници в страната.Всички престъпления в България стават с подкрепата на полицаи.

1

Анонимен

преди 5 години

Айде сега, оправдания на "Национана полиция" че не може /или не иска/ да се справи с проблема!