19

Анонимен

преди 5 години

Намерено е бебенцето мъртво тази сутрин в 1:25 😢

18

Анонимен

преди 5 години

чети испанската преса по този случай.не вярвам да лъжат вече 8 дни.дано успеят да го спасят .

17

25 см?!?

преди 5 години

Я вземете един пергел и си направете един кръг с диаметър 25см и тогава пак пишете, че дете ложе да мине от там.. Какво дете? - пеленаче?.. Аман от неинформирани информатори..

16

До 9

преди 5 години

"Прочетох в кой край на света е и повече няма какво да коментирам"Хайде по спокойно! Ако става въпрос за ориент, не ми се говори какво има в България! Сто години да бягаме срещу Испания, няма да ги стигнем, така че малко повече информация, и по малко глупости! Първо да си видим двора преди да критикуваме с пълно гърло другите

15

Анонимен

преди 5 години

Въздуха долу трябва да е съвсем малко - едва ли е могло да преживее и часове. За съжаление...

14

Анонимен

преди 5 години

Преди години същото се беше случило в Италия - дете беше пропаднало в сондаж около 30 метра и докато се опитваха да го извадят пропадна още толкова надолу. Така си остана вътре, не успяха да го извадят.

13

Анонимен

преди 5 години

Toelfчо- ади пропорционално да коментираме. Има снинмка. И това е единственното. Колко е дияметърът на часовника, колко са "разкеачени" пръстите на ръката с часовника.За каква 50 см дупка ти мелиш, бе?

12

1

преди 5 години

Уточнете поне, че сондажа не е с диаметър 25см., а 25 инча!Умножете 25 по 2,54 и това ще ви е диаметъра!

11

Анонимен

преди 5 години

кой безотговорник ще направи 100 м дупка без да я запълни после с пясък или отсевка,това са 12 тона пясък,половин камион

10

Детето не е в бунара

преди 5 години

детектори има на температура, на мини двичения, микрофони за тихи сигнали, ласерни измерваяи на разстояние локатори и какво ли не. с видео камера могат да установят ако е живичко и очите му са нагоре да направят контакт с родителите за да е по-силно детето психически.И нека първо ако е там да го извадят.Съмнявам се че в отвор=25 см телцето на детето ще се плъзне понадолу от няколко метра.ръчетата и крачетата ще се разперят и спрат пропадането.Изводът е че детето не е в сондажа. другаде е Хуленчо

9

Анонимен

преди 5 години

Прочетох в кой край на света е и повече няма какво да коментирам.В Норвегия, в Швеция, в Холандия такова нещо няма как да стане. Необезопасена 100-метрова дупка!!! И петметрова да е, пак е ужасно. Ориент.Дано детето оцелее, но двегодишно дете се дехидратира за часове! Бог да му е на помощ!

8

Арсений

преди 5 години

На тая "новина" ще клъвнат само хора, които не са виждали отблизо двегодишно дете!!!

7

Тео

преди 5 години

Не ми се иска да съм лош пророк но ... нека се надяваме на чудо. На мен въпросът ми е какво, аджеба, прави необезопасена 100 метрова шахта на място, достъпно за деца?!?

6

Жо

преди 5 години

В ПРЕДИШНИЯ репортаж пише, че са пуснали камера, за да видят там ли е детето, живо ли е, в какво положение е тялото му. За съжаление, камерата стигнала до 70-тия метър и не могла да покаже нищо.Няма информация, намерили ли са камера с по-дълга жица, та да видят как е детето, защото ако е паднало надолу с главата, едва ли ще е живо след 4 дни.

5

Анонимен

преди 5 години

Ама тия дупки не са ли обезопасени, това е престъпление. Това не е шега работа. По цял свят има малоу.мници.

4

Анонимен

преди 5 години

Да са обадят на Елон Мъск и Ким Кардашян да ги питат как да направят.

3

123

преди 5 години

Що не пуснат камера?

2

Анонимен

преди 5 години

Отишли са да замърсяват със пластмаса и опаковки сред природата! Отделно нямат и алпинист със 100 метра въже, който да спаси Хулен. Сондажът не е обезопасен да не падат хора и животни вътре, всичко сочи към ония 80%.

1

Анонимен

преди 5 години

... кофти