17

Професор Столипиноф

преди 5 години

Ако чужденец прочете заглавието ще се шашне. Но ние знаем разликата.

16

Анонимен

преди 5 години

Тази си е бегАла и са си я взели обратно ;)Етносът щом продаде - купувачите веднага си прибират стоката. Ако младоженецът е десетина годишен, тя е булка на тате, на бате...Баща й ще отнесе големия бой, но какво да се прави - ТАРДИЦИИ

15

Анонимен

преди 5 години

Културни особености

14

Анонимен

преди 5 години

т.е на 15 е била продадена от родителите си, което се води за наказателна отговорност:- трафик на хора- склоняване към проституцияи още много други. ако имахме нормална държава виждам едни 2х10 годинки от страна на тези добри родителиот страна на купувачите виждам 5 годинки минимум ако е първо провинение.

13

Анонимния

преди 5 години

17-годишната: ПРОДАДЕНА . БАЩАТА Е ПОЛУЧИЛ СОЛИДНА ПАЧКА ЗА РОДНАТА СИ ДЪЩЕРЯ .... КАКТО И Е ПРИЕТО В ТАЗИ ЕТНИЧЕСКА ГРУПА . ... А после решил че може да я продаде пак . Явно парите са били изпити набързо и вместо да се мори да прави нова дъщеря , че и да я чака да порастне , направо е отишил и си я е взел от купувачите ..И ТАКИВА ЩЕ МИ ГОВОРЯТ ЗА МОРАЛ И КАК УВАЖАВАЛИ СЕМЕЙСТВОТО . А ДЪРЖАВАТА СПИ .... или не и пука ...или така и е изгодно .

12

Един

преди 5 години

"Предполага се, че "отвличането" е станало със съгласието на момичето" Амчи така де, почти на 18 и още не е виснала на врата на социалните за детски на 2 - 3 чaвeта - тва си е чиста загуба.

11

Lan

преди 5 години

Мда, наистина не е редно да се смесват турски и ромски обичаи! Иначе ако имаше държава, всичките замесени и в "продажбата" на човек и в отвличането трябваше да са в затвора, да работят, а парите са отиват в някое семейство/дом където това непълнолетно момиче да има шанс да учи и да стане нормален човек като порасне! А не на 17 да има по-натоварена житейска биография от повечето 40-години (два брака са това)!

10

odpo

преди 5 години

Продадена като *** за разплот. Сега я отвличат и съм убеден, че вече е продадена за сексробиня някъде на запад!

9

Анонимен

преди 5 години

По сценарий на "Мъжки времена" и "Кавказка пленница"?

8

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

До Гoшу от пост 7Прав си на 50 %. Та, значи бабахак освен пазарлък означава и законно исков налог на фамилията. Този налог /сумата/ зависи колко сой/оправна /е девойчето. Ако всеки ден носи по 200-250лв. от кражби си е много добра.Ако не може и 50лв ,грозна и несръчна ,то направо си я връщат на родителите и си искат бабахака със законната лихваПиша това,защото наскоро един българин завършил банково дело в Прага бе смаян от способностите да изчисляват лихвения процент/от фейса/

7

Анонимен

преди 5 години

Четете история и етнография, бургуджии, калайджии, к0панари са общности с много богати обичаи и се разграничават от ... дето обръщат кофите пред блока

6

калайджия?

преди 5 години

И тази професия отиде в историята

5

Що е туй?

преди 5 години

Родителите и са калайджии... Ко ше рече туй уа?

4

дърт

преди 5 години

Нито е отвлечена, нито похитена, просто са си прибрали продадената им вече "стока".

3

.

преди 5 години

Щом е "дадена" за съпруга на 15 години, дебелото лице на несправедливоста да се самосезира и родителите и плюс "жениха" в пандиза за 15-20 години и готово, конфискува се имущество за 40 000 лв. и се дава за образование на подобни индивиди, крадците на булки посред бял ден се залавят, бърза процедура, пандиз 30 до 40 години и проблема, този и подобни на него се решава завинаги !

2

директния

преди 5 години

Абе мюсюлманите имат много изчанчени обичаи и мислене за свобода

1

директния

преди 5 години

Мой приятел киурд ми е разправял как в Иран така спират и отвличат момичета ,спират слагат и качулка на главата вкарват я във автомобила и отпрашват в неизвестна посока :)