23

Анонимен

преди 5 години

"37-годишната бременна съпруга на принц Хари носеше червено палто от камилска вълна"---Вълната е от сегашната й свекърва Херцогинята на Корнуол, КАМИЛА Паркър-Боулз. (Мащехата на Хари). :)

22

Анонимен

преди 5 години

До НепознатаНа Дяна тази цветова комбинация стоеше добре. Първо, защото е бяла и руса; второ, защото тоалетите, издържани в тези цветове бяха от фини, копринени платове;трето, Даяна използваше това цветосъчетание в екзотични, слънчеви страни - там пейзажът е друг. Даяна държеше сметка на това, как ще се откроява на фона на природата и специфичните сгради.А Мегън е навлякла дебели вълнени дрехи в мрачен зимен английски ден и не е помислила как стоят тези цветове на ***, но бледа жена.

21

Анонимен

преди 5 години

Да, Меган уверено върви по стъпките на Даяна... към отвъдното. Баба лизи ще се погрижи за подробностите!

20

Непозната

преди 5 години

Не виждам защо трябва в лошите неща да подражава на Даяна. Това съчетание е явна безвкусица.

19

Щерю

преди 5 години

Меган да гледа да не стане - необичано цвете - като Даяна накрая, че ще я пречукат набързо и нея в някой тунел...

18

до 1997

преди 5 години

Без да съм специалист по автомобилни катастрофи: висока скорост.Пробвай да се натресеш някъде със 200 км/ч, каквато и да е колата, на която и седалка да си, а и с колан да си, няма спасение.

17

Sherlock

преди 5 години

(на снимката долу)....???

16

1997

преди 5 години

Казуистика има във всички сфери на живота, само че:-умират и двамата пътници на задната седалка- умрелите са ВИПове, което предполага повишени мерки за сигурност и високопрофесионален шофьор-принцесата е в лоши отношения с кралското семейство от години-гаджето й е, меко казано, лош дипломатически избор- Даяна е по-млада, по-хубава и по-популярна от кралицатаТия англичани си пи-ка-ха на доброто име през 1997. Всичките до един.

15

Анонимен

преди 5 години

"Айде някой експерт по автомобилните катастрофи да ми обясни как се умира на задната седалка на Мерцедес в центъра на Париж."Aйде някой да ми обясни как се умира ако скоча с парашут, ама без парашут, ама съм си сложил предпазния колан от колата...Много просто... когато кола се движи с висока скорост, човек дори и на задната седалка да е, може да се нарани по някаква причина и да умре. Хора умират и от един по-силен плесник през бузата.

14

Анонимен

преди 5 години

До 1997МИ 5 и МИ 6 са подслушвали Даяна. Часове преди смърта си тя е намекнала по телефона на Доди ал Файед, че очакват наследник. Няколко часа по-късно принцесата на Уелс загива в изфабрикувана от МИ 5 и МИ 6 катастрофа.

13

Анонимен

преди 5 години

"Това е огромна грешка на мъжете да правят избраницата си по подобие на майка им."1-ви случай (ако си мъж): Toва, че на някои хора майка им е лека жена, не значи, че на всички хора майка им е такава.2-ри случай (ако си жена): 2.1: Може би си гадна женка, която обвинява другите за собствените си неуспехи.2.2: Не ти е виновна свекървата, като си го взимала тоя мъж, къде си гледала?2.3: Тук копираме 1-ви случай.

12

от 12

преди 5 години

Забравих - поздравявам цялото "кралско семейство" с "God save the Queen" на Sex Pistols.

11

Анонимен

преди 5 години

Това е огромна грешка на мъжете да правят избраницата си по подобие на майка им.

10

Анонимен

преди 5 години

Едно време клетата Даяна й видяха сметката, защото ходела с май-муна. Пък гледам, че вече и се женята за тях. Много прогресивно и демократично!:)))А ако това момиче е тръгнало по стъпките на мъртвата си свекърва, вместо тоалети да си избере ковчег.Но може и да извади късмет и някой да се разприказва,за това как е Д.О.У.Б.И.Т.А Даяна.Аз сто години съм се возил на съветски брак-ми и съм жив. А в Мерцедес?:) Кого лъжете?

9

Анонимен

преди 5 години

През последните 90-100 години това "кралско семейство" не прави нищо друго, освен да разхожда дрехи, а за това плаща данъкоплатецът. Но ЕС им е виновен, че им взимал пари. И тия са били империя, без думи...

8

Анонимен

преди 5 години

Tя и на кожа е цветна, ама кво да кажем...

7

Анонимен

преди 5 години

До ПъзелОбединено, обединено...колко да е обединено :)

6

Пъзел

преди 5 години

Онази катастрофира, тази сега сигурно ще е с Новичок и Путин ще е виновен! Нали сега така е модерно в обединеното кралство.

5

Факт

преди 5 години

Стъпките на Даяна водят към един тунел в Париж....

4

Анонимен

преди 5 години

Ама тази Меган на колко годинки е започнала да ходи с този тоалет по държавни приеми - 1988 г. Сега май сме 2019 г. Не и ли е малко омалял?