13

Анонимен

преди 5 години

Проблема не е в бе*ра*чи*те, а в цялата държава:1-во Как никой не се обади като са бра*ли, тази работа не е за 5 минути 2-ро От изкупвателните пунктове,вместо да звъннат на полицията,те ще ги купят евтино и ще ги смачкат,препродадат и т.н. ,защото е лесна кинта3-то Няма ефективни присъди за такива деяния,то и аз да знам,че само ще ме смъмрят като дете в училище и от мен ще се иска да кажа с наведен нос,че повече няма да правя така и,че съжалявам и аз ще кра*да,уб*ива*м и из*нас*илвам на воля

12

Наблюдател

преди 5 години

Търсете джилезуту в някой пункт за скрап до маалата в Димитровград.

11

До Математика

преди 5 години

Я виж в магазина колко струват само един болт и една гайка.Какви метри и какво точно смяташ,?Аман от ,,специалисти" и хаидуци!!!

10

Анонимен

преди 5 години

"Откраднаха 36 м парапети и мантинели от надлези над АМ "Марица""Бъркате. Заглавието трябва да е "Набраха си 36 метра парапети и мантинели". Те не крадат, те си берат милите. Само ще внимавате да не им засегнете правата или етническите особености, че от БХК ще ви осъдят.

9

Аз

преди 5 години

Как пък някой от минаващите не звънна в полицията бре?

8

Шопо

преди 5 години

Като са се връщали от протеста в София са свършили тая работа.

7

Анонимен

преди 5 години

Електората работи, не се шегува.

6

Жици & бакър ООД

преди 5 години

И държавата ще ви откраднем, докато спите.

5

ганкиното кафене

преди 5 години

До Анонимен 1Де БХК,де!Като те осъдят за "расова омраза",и ти продадат жилището,и ще цъфнеш и вържеш тук във форума!Че ще те осъдят изобщо не се съмнявай!По-добре викай "ура",че ще имаме 8 изтребителя,тичай да гласуваш за който си щеш,и се гордей,че си евронякой си!

4

Анонимен

преди 5 години

ооо те не били нагли, само леко срамежливи, то ако бяха нагли и колчетста щяха да са извадени, а те ги оставили да никнат новите мантинели за следваща беритба

3

Анонимен

преди 5 години

Това е малко като да си прережеш предпазния колан в колата, за да го продадеш

2

Тото

преди 5 години

Не били нагли а?

1

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не се досещаме кой ги е откраднал след случката във Войводино,ама хич!Само един етнос върши такива работи!