142

Танев продължение

преди 5 години

Някога през 60-те и 60-те години на 20 век, Великобритания постепенно изтегли войските си от Индия, Сингапур, Щатите вървят по същия път, защото останалите членове на НАТО не желаят да поемат голяма част от разходите. 3. На 22.0102019 год. Германия и Франция подписват Съюзен соговор - хинансово икономически и военен, който да замести Евросъюза и може би задълженията към НАТО. Тръмп и Военните са в остър конфликт, принудени от финосово икономически обстоятелства..

141

Танев

преди 5 години

1. По отношение на Евросъюза, на Щатите не му е нужен като цяло. За в бъдеще, Щатите ще се дотоварят поотделно с всяка страна. Най-голяма заинтересованост имат към Германия, като най мощна финонсово икономическа сила. После към Франция. 2. Армията извън Щатите, като основен гръбнак на НАТО изисква много ресурси. Това тежи на развитието на икономиката. С нарастването на Държавния дълг, все по-отчетливо става необходимоста от намаляване на разходите за НАТО.

140

ХаХа

преди 5 години

На САЩ не им е нужно НАТО. Без Турция и САЩ, НАТО е просто една сграда струваща 1 млрд. долара платена основно от американския избирател. Тръмп ще постави съвсем ново ударение на отбраната. А то е - която европейска страна иска САЩ да я пази ще плаща. На Тръмп, още по-малко му трябва ЕС, той ще се договаря с всяка страна поотделно.ЕС и НАТО вече са в миналото, също както СИВ и Варшавския договор, а нашите политици, както и преди, последни ще вдянат какво се случва.

139

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да ви се иска и да ви тъжно,на вас-руските слуги,САЩ няма да излязат от НАТО.

138

Анонимен

преди 5 години

Не бачо Тръмп, не може. Ти пита ли нашите политици дали може да изтегляш Америка от НАТО. Та те от 1 месец обясняват как великата Американска армия ще пази насраните ни Български дупета, а ти така да говориш. Недей, молим ти се. Изтребители ще купим от тебе, танкове, кораби, каквото кажеш, само недей да си тръгваш, че ще плачем.

137

Анонимен

преди 5 години

Най-големият проблем за България е изключително простия ***, който твърди, че при комунизма тук хората са били по-прости от сега. Сега са по-прости от времето на хан Аспарух та до днес.

136

Анонимен

преди 5 години

важното е, че създаде 4000 работни места в щатите, след покупката на изстребителите от нас, от гол ***.

135

пп76

преди 5 години

До ХАХАХАА Русия как излезе от СССР? Пияндурника Елцин я направил независима. Впрочем, и той беше любимец на българските седерунгели.

134

пп76

преди 5 години

Споко, седерунгели. Като изберат следващия клоун пак ще се върнат в НАТО.

133

Това е мокър сън

преди 5 години

На Вовка ОфшорнотоКато се събудил разбрал че всъщност се е напикал

132

Така е

преди 5 години

Русофилски мечти.Америка няма да се самоубие.

131

Анонимен

преди 5 години

Eл ке *** пак се изпусна в червените комунистически кюлоти стази статия

130

Анонимен

преди 5 години

Най големият проблем на българия е изключително простият и мързелив българска народ изпростял от 75 годишна рускокомунистическа пропаганда.мисля за съжаление че българия отдавна е свършила като държава и всички го знаят освен наивният български народ.затова и комунистите изнасят навън малкото което е останало а децата им отдавна са там.няма изключения.така че вместо да философствате хващайте пътя.няма време

129

Анонимен

преди 5 години

Руснаците ще превземат Германия за 2 часа време!

128

Solar Power

преди 5 години

До минусара - Нима не съм прав ? Какво се случи през ПСВ и ВСВ ? Америка изобщо не искаше да участва....

127

Solar Power

преди 5 години

Колко е хитър Тръмп. Едно такова разпадане ще развърже ръцете на държави като Русия и Турция които веднага ще нападнат и пробват да анексират територия включително и Българска. Това ще доведе до много и различни локални конфликти по света. Разбира се САЩ ще продават оръжия на всички страни. Точно както през ВСВ продаваха и на Хитлер и на Сталин и на Чърчил :)

126

наблюдаващотдалеч

преди 5 години

До Анонимен 150Пишеш *** измислици. В договор се разпадна доброволно. Как да съществува, като всички членове искаха Европа, Америка и НАТО.

125

ХАХАХА

преди 5 години

Ето на това се казва класическа "фалшива новина" ! Да излезе САЩ от НАТО значи , да излезе САЩ от САЩ , защото НАТО практичски е 95% съставено от техни войски и въоръжение .

124

Анонимен

преди 5 години

Договорката е била да се разпаднат СИВ и НАТО,такъв е бил подписания договор.СИВ се разпадна.

123

БГ

преди 5 години

До 139 Горбачов ви спаси от глад и гражданска война бе ***.