18

Анонимен

преди 5 години

А те кога ще се извинят за всички кражби, убийства, изнасилвания? За опосканите български села, за малтретираните стари хора? Не работят и няма да работят, с малки изключения, това го разбират и най- големите им защитници. Останалото е лицемерие и злоупотреби със средства.

17

Анонимен

преди 5 години

По царско време не е било позволено на ромите да усядат, тоест само с каруците и катуна, без право да си строят домове. Така е било до смъртта на Сталин. След това им е разрешено да усядат. С уседналостта започва бясно размножаване. Сега ще им бутнат гетата и за наша сметка ще им дадат безплатно жилища и парцели. Това е следващият грешен ход. Хората се изнесоха от БГ не поради ниски доходи, а поради безработица. Колко хора се самоубиват от отчаяние? Германия ще ми дават за пример видяхме я!

16

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов в случая е прав, но много ми намирисва това на ПИАР. Знае, че рейтинга му е нулев и се опитва да си направи реклама. На мен лично по никакъв начин не ми се издигна в очите. Имам един въпрос обаче за вчеращния протест: Къде беше полицията, жандармерията които бяха в изобилие на предните протести...Вече съм сигурен, че този протест е режисиран точно от управляващите с цел да им вдигне рейтинга

15

Гледна точка

преди 5 години

Как почнаха в Германия!? - забраниха им да живеят и да се събират на големи групи и почнаха да ги образоват!Дават им "духовна храна", за да не ги нараняват най - вече духовно. Когато подчиниш един човек мантално (чрез "духовна храна"), той много по-лесно се превъзпитава.И сега 40% от мигрантите вече са интегрирани, другите се квалифицират, обучават и въдят, защото на Германия и трябва работна ръка.Германия е на 4-то място по технологични и производствени роботи!! Трябва им жива работна ръка!

14

Анонимен

преди 5 години

Истината е ,че след далаверите на националистите които цоцкаха от издаването на паспорти на чужденци!Крими инцидента с побоя над командоса от роми ,дойде като шестица от тото за националистите и Шкембе войвода много умело се възползва за вдигане на рейтинга!Каракачанов да поеме отговорноста за далаверите на неговите хора в АБЧ ,като си подаде оставката!

13

да

преди 5 години

Не няма да има:))))ще живееш под българска власт независимо дали ти харесва или не :))))

12

Да

преди 5 години

тук е България и в нея командват българите на който това не му харесва да си ходи

11

М.К.А.

преди 5 години

Вземете чмалко пример от братята ви сърби тали бяха много големи какво стана останаха 3 големи града в Сърбия и нищо друго!!!

10

М.К.А.

преди 5 години

А незнанете братята ви в чужбина работят 14 16 часа на ден а дори не получават минималната в дължавата която работят вършат черната помислете колко сте образовани вие българин от 5 км познавам

9

М.К.А.

преди 5 години

Скъпи,българи вие сте много назад с материала всеки ден виждав обидни коментари за малцинствата в България аз съм български гражданин от турски произход за вас който не е българин означава че няма право да живее в България ли ами какво правят милиони българи в други държави!!

8

Анонимен

преди 5 години

Кога Борисов не се е покривал, когато трябва да се защитят българи или българските интереси?И сега както винаги го няма.Кога Борисов се появява някъде на национален празник или на Великден - най-големия православен празник? Направили нещо Борисов, когато се основаваше втората турска партия ДОСТ? пак ГО НЯМАШЕ.Има го, когато трябва да се теглят заеми - тогава е на първо място.

7

Юлий Павлов греши

преди 5 години

Наглостта не се изчерпва само с демонстративното нарушаване на законите - когато някой посред бял ден, без да му пука, налети да пребие или ограби някого.Наглостта има и други изяви:да крещиш, пееш или подсвирваш в час, пречейки на другите деца да учат;да тръгнеш да раждаш на 12 г., съзнавайки, че така ще получаваш наготово пари, които друг е изработил;да продадеш невръстното си момиче за булка, вместо да я караш да учи;да си здрав и млад, но да не искаш да работиш, а да източваш социала.

6

1234

преди 5 години

къде е батко ? за бате бойко питам, пак се .. и се скри.... и този го избирате за трети път. ти 200 днес трябваваше накуп един публичен бой за назидание на останалите . Каракачанов не се предавай, крайно време е отпор и реални законодателни действия, изселване ако нямаш 11 клас, даване бежански статут с10000 на ръка и да се маха където иска

5

Анонимен

преди 5 години

За кое да се извини, че не разбрах, за това, че казва истината ли.

4

до 23

преди 5 години

Първо намери друг високопоставен политик като Каракачанов да направи такова изказване и после коментирай.Защо Борисов се е скрил в миша дупка и не смее да се покаже? Ида каже две думи в защита на българите? Защото ни му дреме за българите. Важен му е ромския нот за изборите. А пък българите да загиваме.Думите на Каракачанов са морална подкрепа за всички нас. Държавата отдавна ни е обърнала гръб. Един Каракачанов се намери да каже нещо и веднага се нахвърлиха върху нега

3

Сержант

преди 5 години

Сега е момента ВМРО да спечели гласоподаватели. Никакви отстъпване г-н Министър.

2

АТАКИСТ

преди 5 години

до 9 На 1% или на 0.01% процента от *** трябва да се извини Каракачанов?Нека бъдем точни, а?

1

Анонимен

преди 5 години

Кога тия хора ще изтрезнеят и порастнат и не си признаят че ромите са си проблемен етнос.Не всички разбира се ама толкова голяма част от тях че на нормалните хора им е омръзнало да се взират и дълго да търсят кой точно.Ето още един пример-държавата била длъжна да им строи жилища те нямало къде да отидат.Значи,в съвременният свят това че някой нямало къде да живее си е негов личен проблем.Не занимава другите с лигавщини.Що кат няма къде да живеят правят деца?По 7-8 при тва.