33

Анонимен

преди 5 години

Зарида това ,че България никога не стои зад българите си в този район,оставка на българският парламент и правителството...Докога ще се продавате и п изоставяте българщината предатели...,

32

Анонимен

преди 5 години

Ако признаете,че това чудо "древна държава Македония" изобщо никога не е съществувало,а е измислица на фанариотите от 17-18 век,няма да има караници!И това е самата истина,не е съществувала държава "Македония" в античността на Балканския полуостров,нито "македонска" столица е имало,в античността само едни полудиви племена са се разхождали из Балканите и не са имали чувство за етническа и държавна принадлежност,а за родовообщинска!

31

90403

преди 5 години

До АнонименТова много повече ми прилича на гръцки манталитет. Имах една колежка в МЕИ София от семейство бежанци след преврата в Гърция по онова време и еднократен контакт с потомка на гръцки емигранти в САЩ. Окончателното ми заключение от тези два случая е да избягвам контакти с тях колкото мога. Нямам такова решение относно никоя друга нация.

30

Анонимен

преди 5 години

Северните макци няма да бъдат нация, ако ще и Папата да им подпише. Те са такива, каквито им е угодно. Летяхме с едни с БГ паспорти и вторият ни полет от Варшава беше отменен. Висяха ми на главата докато им превеждах да им заверят следващ полет, а след това се правеха, че никога не са ме виждали. ***!

29

ни са знай

преди 5 години

Нашият Борисов се нареди плътно до Г Димитров и останалите от социнтернационала.........

28

хм

преди 5 години

самата Гърция като държава никога не е съществувала в историята. Самото гръцко възраждане е на основата на римско-византииското наследство, а не Древна Атина или Спарта и тн. Затова е спора с Македония, защото се претендира за наследството на Византииската империя. Но самите коренни елини са против римско-имперския комплекс. Оттам цялата драма на дучета като Каменос. Честните гърци, народа е с Алекси!

27

Delfi

преди 5 години

Ami na iztochna Macedonia kak e novoto ime?

26

до27

преди 5 години

ако не си присвояват нашата история, ако искат и марсиянци да са, все ми е тая. На всички макефонци които нямат постоянно пребиваване в Бг не по малко от три месеца в годината да им се отнеме паспорта.

25

Анонимен

преди 5 години

Хубаво е най-после да се осъзнае, че македонците не са българи, или поне не вече. Работя в Средно-европейска страна, където и пълно с македонци, много от които даже с български документи. Е, няма ДОРИ ЕДИН, който да се чувства българин, или дори да харесва България.

24

Ястребител Щурмовак

преди 5 години

Интересно! Преди седмица турският външен министър каза на Гърция: "Иматае едно разглезено дете за министър на външните ви работи. Малко му дръпнете ученцето, защото много се *** по Егейско оре, та да не стане някоя беля!"

23

Анонимен

преди 5 години

До 21Вие си отивате, а заедно и с вас и продажното ви русофилство !Не стига че сте погребали България под съветски паметници, а и жадувате и Македония да е гробница на руския Гулаг !

22

Анонимен

преди 5 години

Тоя Каменос отдавна трябваше да се разкара от Правителството!Изпокара Гърция с всичките и съседи!

21

Solar Power

преди 5 години

До 21: Помним и прегръдката на нашия брат Русия. Не помниш само ти и други са живели през соца,че дори и по царско и сега. От трите вариянта избирам смело сега.

20

Анонимен

преди 5 години

До 19..Чудиш се.Защото си на малко години! -:)Освен " демокрация"! И Америка.Друго не знаеш! Е ние живеехме и бяхме живи И преди " демокрацията" Която ви замъгли и проми съзнанието ви!И запомни.Че медала има 2 страни! Ти виждаш само едната страна! А ние и 2 те страни видяхме! Русия е наш брат! А Америка.Далечна и чужда нам държава! Та няма как лицемерно.Да " гушнем" Америка!-:)

19

Анонимен

преди 5 години

Nova sasedka na bg .....merkellada....

18

Анонимен

преди 5 години

България се задушава от русофилство. Русофилите злорадсват към всеки опит Македония да се присъедини към цивилизования Свят, само защото това не е угодно на руския Гулаг !Колко сте жалки, едва ли ще го осъзнате на този Свят !

17

Анонимен

преди 5 години

На Северна Македония повече и подхожда да е Източва Албания. Натам вървят нещата.

16

Анонимен

преди 5 години

От какъв зор Гърция ще определя името на Македония? Кога най после.Всеки сам ще определя и етноса И името на държавата си? В случая. Къде е " демокрацията" в Македония????

15

Анонимен

преди 5 години

КОЙТО НЕ Е РАЗБРАЛ, ЧЕ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА НА ЦИПРАС, СЕГА ДАНО РАЗБЕРЕ.ИДВАТ ИЗБОРИ, ЦИПРАС НЯМА ДА ГИ СПЕЧЕЛИ. ДОГОВОРЪТ ОТ ПРЕСПА НЯМА ДА БЪДЕ РАТИФИЦИРАН И СЕВЕРНИТЕ МАКЕДОНЦИ ЩЕ ОСТАНАТ С ПРЪСТ В Г,ЪЗ.

14

ДО атина

преди 5 години

Млъквай бе византиска подлого! Откраднахте името Македония стига си въобржавате че сте нещо специялно...поредните мижави мишки и турците ако искат ще ве размажат за 2 часа *** такива!