25

Анонимен

преди 5 години

Хаоса във Великобритания ще откаже други да напускат ЕС, особено ако кралството излезе без договор. Това е удар за антиглобалистите които толкова много се кефеха на Брекзита. То антиглобализма за да успее задължително трябва да премахне всякакви глобални мрежи и да ликвидира Интернет завинаги, с една дума да върне историята с 30 години назад.

24

Анонимен

преди 5 години

Всяко нещо си има цел Британия се отделя и американци почва да натиска Европа със санкции единствения реален саузник на USAе обединеното кралство

23

Социолог

преди 5 години

Само да ви светна, че не сме толкова зле колкото ви облъчват ,че сте.Живеем в богатия 1 милиард- българина живее по- добре от останалите 6 милиарда души на Земята.

22

Анонимен

преди 5 години

Няма вечни империи. Дали по-рано или по-късно всяка империя се разпада.Разпадът на Британската се точи повече от 70 г., но ще бъдем честити да сме съвременници на окончателния разпад!

21

Анонимен

преди 5 години

Все още няма гражданска война и засега всичко е наред. След Брекзит да видим кой ще работи, защото цигааноре и мамуне са ясни, но освен зрелище трябва и хляб. Още стоите на идеите от Римската Империя, само че тогава сте били колония. Сега колониите намаляват все повече и се оказа, че производството ви на Ленд Роувър зависи от покупките в Китай, та няколко хиляди работника остават без работа. Ще ви видим след няколко месеца на световния пазар.

20

безсмислен спор

преди 5 години

Просто няма безболезнен ход, нито за Великобритания, нито за останалите в ЕС !Мерки трябваше да се вземат преди доста години, а не сега, когато са налице разрушителните резултати на либерално-ционистката политическа доктрина !

19

Анонимен

преди 5 години

Преди 3 месеца масово се говореше в подкрепа на Брекзит, излезнаха една купчина червни пенсии и празноглави тийнейджъри с пpомити главици да обясняват колко било хубаво да се разпадне ЕС, а сега са на отсрещния полюс коментарите.Ето това си е признак по който можете да разберете колко много са троловете. Хора, които пишат групирано и целенасочено и силно вероятно дори под команда.

18

Българин

преди 5 години

Циркът продължава, а кулминацията предстои: втори референдум, отмяна на Брекзит, оставка на Мей и официално обявяване на британците за най-големите ***.оти в историята на макроикономиката!

17

Анонимен

преди 5 години

Aнгличаните глътнаха вода, тръгнаха да се давят и взеха да се чудят как да го направят, че всъщност въобще да не излизат от ЕС.Първо ЕС обеща на Северна Ирландия за нея да няма санкции и да остане без гранична зона с Ирландия, а митници трябва да има между Северна Ирландия и Великобритания.Второ, че Шотландия е с настроения да напуска англетата, ще направят нов референдум и ще искат да се присъедини Шотландия към ЕС. А ЕС ще ги вземе по съкратена процедура като вече познати.

16

Анонимен

преди 5 години

И да не забравят да им наложат ?300 за туристическа виза за еднократно влизане в ЕС! Нивото на курортите ще се вдигне от самосебе си като никой не повръща по улиците и не скача от балконите.

15

Велчо Седефчев

преди 5 години

Чалгата трябва да влезе в британския парламент за да има мир. Когато Кондьо и Хисарския поп започнат да се чуват от БигБена англия ще се оправи. Иначе все ще се карат.

14

Анонимен

преди 5 години

Това е от последните етапи от британския цирк. Те изобщо не смятат да излизат. Тотално се провалиха в преговорите, загубиха по всяка точка от тях. Сега депутатите са изправени пред две лоши възможности и биха гласували против тях. След това или парализа, или нови избори...Минимум Брекзит ще се отложи с 6 месеца, в които британските политици ще играят за време- хората да размислят, икономиката да се влоши и т.н. Тъжен край на една държава, която се подиграваше на ЕСи се имаше за негщо велико.

13

Анонимен

преди 5 години

до Демократ!Ти знаеш ли колко много са Българите Роми и Турци работещи на острова благодарение на това че работят в Британия и си изхранват семействата и дори пращат на близките си в България и те да не измрат от мизерията в блатото?

12

Брекзичок

преди 5 години

Различни лобита в САЩ искат ЕС да се разцепи и тъй еврото да отслабне и долара да си стои като илюминатското око отгоре на пирамидата. Тереза Мей е двоен агент на ЦРУ, единственият човек, който подозираше Тереза Мей, че работи за ЦРУ беше Скрипал.

11

Анонимен

преди 5 години

Путин е хакнал британските избори и е настанил в парламента много червени демократи за да провали сделката за Брекзит и тъй да съсипе Европа.

10

Демократ

преди 5 години

Народа иска Брекзит и си каза думата обаче някакъв духов клавирен инструмент от парламента щял да гласува против. На тия им трябва народа да излъчи един Сталин и да ги набие със камшика, докато се научат на демокрация.

9

Джурасик Мей

преди 5 години

Мей има договорена главна роля в предстоящият "Джурасик парк" .... Че Брекзит няма да има е ясно, но тя все пак има договор и трябва да почва снимки.....

8

БРЕКСИТ НЯМА ДА ИМА

преди 5 години

ДЕПУТАТЧЕТАТА БОГАТАШИ СА ПОДКУПНИ И ТЯСНО СВЪРЗАНИ С ГОЛЕМИ КОНЦЕРНИ И ФИРМИ В ГЕЙРОПАТА ТОВА Е НАЙ ТЕЖКОТО РЕШЕНИЯ ДА СИ УНИЩОЖАТ ПРИХОДИТЕ С БРЕКСИТ ИЛИ ДА ОСТАНАТ В ОБЕДЕНЕНА ГЕЙРОПААА НЕ ЧЕ В АНГЛИЯ НЯМА ГЕЙРОПСКИ ЦЕНОСТИ НО ТОВА Е ДРУГ ВЪПРОС.

7

Анонимен

преди 5 години

Ако искайте ми вярвайте, но аз съм чел за Brexit още 2010-2011 година в разни "конспиративни" теории. Тогава ми се струваше смешно и някак си не можех да си представя, че ще стане някога това. Виждам, че още има хора, които вярват, че няма да се случи. ... Brexit ще има, а след това или Европа ще бъде хвърлена срещу Русия, или най-накрая континенталните сили ще се обединят и ще поведат света, като сложат край на няколко вековното господството на бившите колонизатори...

6

Анонимен

преди 5 години

до Роб на влаЗтаТи явно никога не си бил там и плещиш глупости на търкалета .Ако нямаш изкаран НИНО нешенъл иншуърс номер ти издават временен, ако си се хванал преди това някъде да бачкаш , а пък ти си мислиш, че си на черно. А аз не ги виждам тези индийци, пакистанци и нигерийци където ги видях на къра и по строителните обекти. Аман от бабички психарки в Европа, батала им е пълен майна .